SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, August 29, 2012

Family BBQ Raya 2012


Acara wajib tiap - tiap kali raya, bila adik beradik pakat berkumpul... Nak kata berkumpul tak jugak, yang duk luar Kelate cuma Mama Likha sefamily dengan Maksu Ja jer. Acu Suky dah bermastautin di Kelate terus bila dapat job yang bagus kat sana.   Hmmmm... Bila berkumpul gini, nak makan pun tak lalu sibuk nak bercakap itu ini.. Tapi tahun ni rasa tak puas sangat. Kena repeat lagi raya haji nanti ni hehehe. Bakar daging ploppp ler.












Mak Ngah, Wan Mohd Aqif & Yasmin Nabila

Makngah & Yasmin Nabila


Dua lelaki yang paling disayangi..


Dusty

Mama Likha & Wan Mohd Afiq


Baru dapat kittens ni masa raya, sibuk lah pakat duk golekkk huhhhhh.


Mokcik lorat sokmo dengan handbag dio :p


Princess isi minyak ;P

Mama & Likha & Kak Ain 

Moksu Ja & Tokmi.


Sambut beday Maksu Ja sekali.



Bubble.



Ain Nabila, Ciklom, Mama & Likha


Malikha, kak Emy & Mama Malikha.
Sebab rapat dengan kak Emy, Malikha pun panggil Mama '' Makngah''.
Huh ! Peniru betul !
Lola 

Maksu Ja , Mama Likha & kak ipar ku

Maksu Ja & Tokbah


Tajuk macam tak berapa nak releven dengan gambar - gambar yang ditempek. Sebabnya takde gambar BBQ pong ! Huhh, tah ler raya tahun ni.. Tak berapa cukup gambor... Huhuhu... Photographer gantung kamera agaknyer :p



5 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bukan main seronok anak dara ...sampai berpeluh2..nasib baik sempat isi minyak...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Meriahnyaaa!BBQ mmg best!

alyyani said...

gambar kat s3 tu mmg cun! btw adik beradik zte ada bape orang eh? tadi cam dah kira, tapi loss count pulak. :)

Farah Shamsudin said...

mama, farah pun setiap kali balik berkumpul dgn famly kanda mmg buat bbq.. hee.. bestkan?

syafisyifa' said...

lawa2 adik beradik zte...tmasuklah zte