SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, August 10, 2012

Konon Sahur Kat McD


Tak kira, malam tadi sambil hentak - hentak kaki nak gak sahur kat McD. Teringinnnnnya fries McD tu yang panas - panas tu kan ? Terbayangnyaaaa bau dia yang semerbak. Taknak drive thru sebab takut sejuk bila sampai rumah, taknak delivery sebab dah memang delivery McD tak sampai sini *mak aiii macam kat tempat jin bertendang pulak duduknya.....


Kul 1 lebih malam tadi terus ke McD kat Meru.... Kita order happy meal set Beef Burger jer. Papa Likha order feveret dia lah. Dap - dap lawan lak dengan Coke ! Heeee... :p







Mektok steady jer, time ni dia bukan tido lagi pun kalau kat rumah. Suka sangatlah tidur lambat !


Eh, sahur ke supper eh ?? Anggap lah macam sahur je eh? Dah hujung - hujung puasa ni, tak bangun sahur dah sekarang ni. Apa lahh nak jadi.


Bye !
:)

8 comments:

shark said...

laki ai tukang kejut bila sahur..
dia adalah org yg sgt konsisten ketika bgn pagi..:)

naseb baik dpt laki cenggini ;p
slamat berpuasa mama likha :)

Anonymous said...

heehe...suke tgk muka likha...kiut. Anak akak kalau g McD mesti cakap... '' ummi, akid nak ayam pegang...(peha) heehe... ''

malam ni nak sahur kat McD lah...

JaSmIn said...

salam..rajinnye bangkit siap2 g bersahur..bwk cek mek plak tu.lar dekat je kita rupenye sy pn tggl meru, tmn meru jaya mmg slalu g mekdi ctu...;)

Mama Likha said...

shark : bukan mslh konsisten atau tk tp weols dh sahur siap2 sblm nk tdur.. pesen gitu lak skrg... huhu

Mama Likha said...

ummiakid : lah.. ayam pegang yer. hiksss nape lah akid... comel sgt guna ayat tu..

Mama Likha said...

jasmin : wsalam.. tk baca elok2 ye hehe.. gi kul 1.. blum tdo pun lg time ni... saya dok setia alam.. plg jauh pun takat mcd tu je, tk penah pg belah2 meru :)

ieedaz @ mama_isha said...

Sesekali teringin gak mcd dibulan pose ni kan :-)

Mama Damia said...

smlm pn sahur mcd juga..nasib smpi uma fries msh suam2 gitu