SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, September 12, 2012

Cuti - Cuti Guangzhou 2012


Jeng - jeng - jeng.
Tuan blog tengah gali mood nak sharing story mory cuti - cuti ke Guangzhou, China. 



Ada ke yang tunggu eh...
Heheh.
Tungguuuuuuuu.... 

13 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

Tunggu pasti tunggu..huuhuu

PinKy MoMMa said...

seronok nyer sann ku bershopping di sana..owh teringin nak pegi tapi takut sesat tanpa tour guide miahahaha..

meh nak hembuss mood kasi mari secepat petir! hikhikhik

Mama Likha said...

ieedaz : hehe wajib tgu kan mama isha

Mama Likha said...

pinky momma : meh nk turis guide meh.. kite dh hapal dah jalan2 kt sana hihihi ye ye oiii je... tkutlah tu san, tkut org g jual dia kat sana wakakkaka..


tiup byk2 skit san. nak basi dah citer gz ni hikss

gee ryder said...

eh awat sekeping je gambar??

MuMMie BeRRy said...

cepat ler updatenya...bz body ni nak tgok...hehehe...

Anonymous said...

opkos tunggu sebab nak tahu...ke kepoh erkkk....mana² lah kan ztee asalkan kepoh yang berhemah ustazah sikit...errmmm....merapu jerk akak kan...so jgn peram lama sgt story tu...

syafisyifa' said...

ada...saya nak baca...cuma cepat atau lambat ja saya singgah baca...sila sila update nk baca k

Mama Likha said...

ieedaz : hihi tq..

Mama Likha said...

gee : org ckp tguuuuu kan tu hiks.. dah bsalin pun dia.

Mama Likha said...

mummy berry : erkkk bz body ke ??

Mama Likha said...

ummiakid : hehe mne blh peram lama2 kak.. nti tk best dh citernya huuuu tq kak sudi baca

Mama Likha said...

syifa : tq soooo much pejah <3