SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, November 30, 2012

Live from Kota Kinabalu

Alhamdulillah.. Weols dah selamat tiba di negeri bawah bayu petang semalam seperti yang dijadualkan...

Kali kedua Mama ke KK dan pertama kali Malikha jejakkan kaki dibumi Sabah bahhh.. Mama dah lama dah... Dulu mase zaman spek besar lagi hhihi tahun 94 ke 95 gitu ler....

Ada jugak sebelum ni plan nak cuti cuti ke KK tup tup ahirnya sampai jugak ke KK sebab ikut Papa atas urusan kerja dia. Oklah tu... Now biar Papa setelkan kerja dulu then baru kita jalan jalan ke town KK...

Pagi tadi bawak Likha swimming.... Seronok ler dia. 2 hrs and half berendam hokeh!

Oklah got to go...
Nanti kita sambung cerita lagi k...
Happy weekend.
Bye!
XoXo








23 comments:

mama maman aka yana said...

beshnyer cuti2 malaysia..:P

Mommy_Cha said...

waaauuuuu bestnyer!!!!! :)

JaSmIn said...

HEPPY HONEYMOON MAMA LIKHA! ;)

Nor Akma said...

gayang seafood terbahek!

waterfront terbahek!

Philipines market terbahek!

yeay!

atanayuiman @ Jue said...

kk sangat besar. rasanya nak gi lagi la...

Siti said...

wah seronoknyeeee.. enjoy!!

Farah Shamsudin said...

best2!!

erin moshimoshi said...

follow you .. folow me back

Zana Ariana said...

bestnya Likha..g makan angin lg..
Slmt bercuti..quality time with love ones Ztee..:)

gee ryder said...

Tak pernah lg ke sabah huhu..
Cuma dpt souvenier jer dr sabah hehe..thanx ztee!

syafisyifa' said...

alhamdulillah...bes kan jln2 cuti dgn fmly...cantik sgt gmbr pmndangan...tenang ja bila tgk

Mama Likha said...

mama maman : hihihi.. sekali sekala..

Mama Likha said...

mami cha : best ler jugeks... :p

Mama Likha said...

jasmin : heheh hanimun erk ! *blushed

Mama Likha said...

nor akma : hoyeah ! smua terbaik !

Mama Likha said...

jue : kan... best lak tu ...

Mama Likha said...

siti : dh abis enjoy dh pun hiksss

Mama Likha said...

siti : dh abis enjoy dh pun hiksss

Mama Likha said...

farah : hehe dear

Mama Likha said...

erin : dh follow dah.. tq

Mama Likha said...

zana : tq dear :))

Mama Likha said...

gee : hehe wc kak gee

Mama Likha said...

syifa : hehe tq pejahhh