SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, December 28, 2012

Berlibur di One Utama

Last weeknd ke One Utama kita.
Mak aiii, teruknya jam ! Lepas je LDP dah jem dah.. Slow - slow merangkak, nasib cepat jer time cari parking. Dapat parking kosong.


Lepas dapat apa yang dihajati, time for Malikha berlibur.
Belanja dia Tuti Frutti.
Rasanya last time makan TF tah lupa.......
Dah 8 bulan kot tak makan TF..




i

Dia nak boot ni.
Tapi apakan daya, ni size besar.
Bukan size dia.
Untuk budak umur 7,8 tahun nie.





Bila tengok dia naik this thing sorang - sorang nampak sangat daaa besar daaah anak Mama.
Tapi Papa tak konfident, di ikutnya benda ni hahaha.
Takut Likha melalak sorang - sorang.
Dia ok je, Likha dah besyar lah Pa !




Almost complete barang nak gi holiday.
Sibuk jer cakap nak gi holiday eh.
Eksyen je lebih hahaha.
Dok eksyen pun eh !
Nervous ni !
Wehoooo.
#holidayisaroundthecorner




Nanti - nantilah Mama Likha show off deh barang - barang nok gi holiday. Hahaha. Sentap weh !


Klah bye !
:)


6 comments:

Nad @ MamaZN said...

Nk p mane? Kirim fm =)

ariana said...

Mmg llikha dh besar pun..papa je yg bimbangkan Sgt princess dia...tp Mmg camtu lh..ank akak isya LG lah dh nk masuk tgkatan 1, tp sbb dia yg bungsu..mak aii mnjanya ngan abah dia...sampai kakak2nya pun naik jeles...hehe
Likha nk mkn angin ke mn plk ni?Hepi holiday ye..:)

SURIA AMANDA said...

ke Korea kah?siap ber boots bagai ni

Mama Likha said...

nad : boleh jerrr :))

Mama Likha said...

ariana : yelah kak.. tmbh2 anak sorg ni. bru ada pengalaman semua ni hihih. anak bongsu pun lg manja kan ?? tq kak... :))

Mama Likha said...

suria : hehehe.. jeng3