SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, December 28, 2012

Berlibur di Setia City Mall


Monday, Mama dengan Likha buang masa di Setia City Mall lak.
Nak cari boot untuk dia.
Kat H&M takde yang sesuai pastu terus ke Parkson.



Cicit Mami Jarum.
>__<




Letih lah, asek nak try kasut tumit tinggi.
Bakpe lah dah ada heels untuk budak - budak besar ni heh ???
Pastu confident lak tu sarung terbalik !
Wakkakaka !



Last sekali mintak nok kasut princess ni.
Jenuh pujuk.
Cakap kat dia... Kite nak g blablabla ni mana boley pakai kasut cenggini.
Ni bukan nak gi beraya ni.
Sekali dia jawab '' Ikha nak bawak kasut ni jumpa Princess''
Huh !!



Ahernya boot idaman untuk Malikha selamat disambar.
Cantik :)
Nanti lah nak tunjuk pic k.
Malas nak amek gambar hehe.




Penat jalan, lepak lunch di McD.
Sejak kes - kes boikot Gaza tu, ni lah first time ni makan McD ni.... 








Bertambah lagi koleksi barang nak gi holiday.
Sentap weh.
Biasalah, orang tak kaya kan..? Beli lah sikit - sikit.
Nak beli sekaligus, tak mampu :)



Balik rumah, dorang dari KB sampai. Kali ni keluarga Ciklom lah datang.... Happy lah Malikha ada geng :)



Bye !
:)


12 comments:

SURIA AMANDA said...

amboi...bergaya sakan anak dara ni kan...geram akak tgok..

Anonymous said...

cicit mami j yg tak tahan tu

Nad @ MamaZN said...

P mane ni..? Mesti tmpt.sejuk2 ni...emmmm, mane ek? ;)

Mommy_Cha said...

terliur nengok prosperity beger & the team...hadesss!
malikha ni kan comei betul.
ti..cer try bwk pegi casting iklan...mana tau rezki.
marah papa dia kalo tau momy cha suh likha casting iklan...hihihihihi
;p

ieda said...

amboi2 likhaaaaaaaa banyak nyeeee cincin .. banyak nyeee gelang ... jelesss aunty !

bukan main comel .. seronok makan mcD yee cayunk ! ;)

Alyyani Anuar said...

ye lah, lama tak makan mcD. kita tgk sampai bila mampu bertahan. :)

Mama Likha said...

suria amanda : huu geram erk...

Mama Likha said...

tina : hehehe

Mama Likha said...

nad : hehee dgr kbr sejuklah jgk tu yg prepare warm gears tu huuuuu. sbr erk hiks suprise sikit

Mama Likha said...

mami cha : hehe baby terliur ke tuu... sila pergi mcd yg bdekatan erk. ihihhihi sproting sgt lah mami cha ni !! boleh ke nk casting model2 ni mektok ni huhuhu.. model tembam kot ! hahaa

Mama Likha said...

ieda : haha aunty... likha kan cicit mami jarum kikikkikihhh

Mama Likha said...

alyyani : hihihi boikot ker ??? hikss