SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Sunday, December 16, 2012

Lunch Adalah Tak Payah Bayar

Cuba untuk update everyday, tapi apakan daya hehehe.



Last week, bawak budak - budak ni jenjalan kat Setia City Mall which only sekangkang kera dari rumah. Budak - budak ni means anak - anak buah yang ada bermalam semalam dua di rumah sebab temankan i kerana tetiba my dearest hubby kena pergi outstation lak untuk 1 malam. Dah 2 hari terperap kat rumah, jadi ajaklah dorang keluar.



Dah plan dah, nak lunch kat luar dan nak ajak depa main boling. So bawak dorang lunch kat Fish Manhanttan Market. Malikha buat hal, taknak makan. Terus ajak nak main boling. Tah apa - apa paham ke tidak boling tu apa. Pujuk itu ini, oklah dia pastu buat lawak yang tak semenggah. Order itu ini blaaaa blaaaa blaaaaa, drinks sampai. Tak lama tu makanan sampai.


Gummy Bears.
Febret kalo kat FMM.



Malikha takleh minum Gummy Bears nanti sakit yut.
So mango juice is the best for her.




Dapnyerrr.. 







Tengah nak makan tu, tetiba datang maybe Manager FMM aritu, datang - datang jer suh i sign bil. Tengok dulu, bil total amount semua RM 153. Cakap serba sedikit, dipaksa jugak kita sign.. Oklah, sign lah.....


Nak tahu apa cerita ? Semua lunch aritu free, treat by FMM hahaha. Why why why ?? Coz ada kejadian berlaku sebelum tu... Tapi rasanya takdelah benda tu memudaratkan or menggelikan tekak sangat pun..... Seriously..., i pun buka jenis kecoh - kecoh melainkan kecoh kat blog gini jer lah. Teheeeeeee. So oleh kerana FMM takutkan kita report, thats why lah makan FREE for that day ! Muahhhhaaaaa. Rezeki kot !




Dorang cakap, alaaaaa kalau tahu kite order banyak - banyak tadi ! Miaaaahaaaa. Save RM 153 aritu !! Kejadian apa tu, takyah lah kita cakap k ? Cian FMM nanti takleh carik makan.... Hikssss.. Yuols yang kat instagram, dah tahu cerita dah hihihi..



Oklah !
Bye !
:p



3 comments:

Nad @ MamaZN said...

Wahhhh..!!! Rezeki..! Apakah? Nk tgk kt insta la haha!

syafisyifa' said...

Bagusla depa pandai jaga pelanggan& btanggungjawab...alhamdulillah rezeki tu hihi

Aty_Fared said...

untung gilerrrrr...!!!!! :)