SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, January 3, 2013

Dating Dengan Mummy Ain Sefamily di OU


Cuti new year, bertemu janji nak jumpa Mummy Ain sekeluarga yang dari Bentong. Dorng datang KL celebrate new year. So amek chances lah nak jumpa.


Kuar rumah, lepas zohor ke skul Likha dulu untuk induction parents day. Dah confirmed dah skul dia.
Nanti kite citer yer later..
Oleh kerana ada kejadian tak diingin berlaku, terpaksa balik rumah dulu . Dekat kul 5 baru bertolak ke OU. Likha terkucil dalam kereta huh ! Sebab tak pakai diapers dah kan.
Spoilt jer !



Sampai Ou, whats app Mummy ain rupanya dorang duk dekat jer dengan weols. Tak sangka lak senang jer jumpa. Kebetulan Likha tdur lak. Ingtkan nak bawak anak - anak ke Yukids tapi tukar plan la.  Kalau tak, letak jer anak - anak kat situ, mak - mak nak gi sopeng huh... ! Weols berpecah sebab dorang pun shopping and weols ada sikit lagi barang nak cari...



Malam ajak dinner sama - sama kat Kluang Station. Tunggu punya tunggu sampai siap weols makan, dorang tak sampai - sampai lagi. Takpelah bagi can dorang nak jalan - jalan kan ?
Bukan selalu datang KL.
Lepas tu baru dorang datang join weols minum - minum. Lama jugak lepak borak.





Baby Hasya Hanania yang nak masuk 7 bulan sudaaa.
Kecik - kecik dah tindik pakai earrings :)



Kakak Dina. 





 Nak balik pun susah. Malikha cam tu lah time berpisah mulalah sedih...



Insya Allah, ada masa kita jumpa lagi k. Tak puas lah bersembang :)


5 comments:

Mimy Hamid said...

nak dating ngan mummy likha la..

nanti jemput dtg besday Fayel eh kat gombak..kad menyusul nanti :)).. 2 feb 2013

mama ila said...

salam kenal mama malikha =) follow sini

Nad @ MamaZN said...

Bila kakak likha nk jumpa nayli plak? =)

Kyra said...

likha makin comey..bak orang penang kata makin segak aih anak dara sorang ni

ariana said...

Seronoknya dpt bertemu secara 'live' gitu kan ztee..likha pun nmpak hepidpt kwn baru...mmg dgn berblog ni jg dpt menambah kenalan dan hubungan silaturahim sesama..