SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, January 14, 2013

We're back ! Hong Kong 2013!


Assalamualaikum semua.
Ya ALLAH, lama tak jenguk blog.
Balik dah seminggu lebih dah.
Tapi hidup sekarang agak huru hara.
Likha dah start skul since 1 st day balik dari HK.
Today dah hari keempat dia kat skul.
Dia masih nak sesuaikan dan serasikan diri kat skul.
Later kite cerita pasal Likha and her school ok ?





And this 1st pic kasi panas enjin dulu.
Hihihi.
Amek mood dulu, aduhaii !
Ikutkan hati malasnya nak bercerita, tapi mana boleh kan?
Haruslah share kat sini....


Wait ya !!
See yuolss soon.......!
Laterr....


10 comments:

Wan Afzan said...

bestkan disneyland HK. walaupun kena tgk subtitle tp still the best! hehe

ariana said...

Oh likha g mkn angin ke Hongkong rupanya ye...bestnya, jgn lupa tepek gambar banyak2 nnti ye..:) tak dpt pergi pun fpt tgk gambar jadilah..

nadia irwani Hamidi said...

Citer citer...jgn x cite =)

Psstttt, ada fm lebih x? Kikiki.....

ieedaz @ mama_isha said...

Next entry plss..hehe

ieedaz @ mama_isha said...

Next entry plsss..hehe

Aty_Fared said...

alhamdulillah selamat sampai..:) syiok nyer jalan sane..

Mommy_Cha said...

hehehe...siok nye nengok si anak dara manis ni. lama tak nengok gambo dia. terasa rindu pulop dekat dia.
hi malikha!
momy cha rindu lah dekat awak...;p

Kyra said...

nak ole ole..hehehehe

Alyyani Anuar said...

OT la malam2 citer pasal hongkong please! :D likha dah macam awek jepun pulak. comel!

MuMMie BeRRy said...

best dpt g holiday..