SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, March 4, 2013

Pengaruh Disneyland !


Baru - baru murah rezeki Likha. 
Dapt RM670 bonus dari Papa.
Rezeki yang ada Papa kongsikan bersama.
Pulun lah shopping dengan duit bonus tu.
Sebab Papa pesan suruh shopping baju, toys dan barang - barang Likha.
Papa suh shopping kan..?
*shopping sokmo!
Tak suruh simpan pun hehehe.
Untuk bahagian simpan tu, dah adalah tu...



So toys, Malikha pilih ni.
Grrr !!!



Cantik tak aunties??


Princess Castle.
Siap ada 6 princess dan kereta kuda.
Beli kat Jusco RM 169 dapat 20 % diskaun.
Ni semua pengaruh dari Disneyland lah ni.
Demam Disneyland tak abis - abis lagi.
Sometimes boleh jadi naik, sometimes boleh jadi turun.
:p




Mama beli books, beli baju bajan Likha, beli apa yang Likha nak..bawak Likha makan. Tu pun ada lagi balance. Eh, pandai lak Mama save bajet hihihi... 



*eh, belum cerita lagi pasal skul Likha kan ? Dah nak 3 bulan dah skul.. Adohai.... Nanti cite k ?



Bye !
:)


14 comments:

Nory Zoulkefle said...

waahhhh bukan Malikha je suka kan mainan tu, Nory pon suka..Tapi nak beli segan, kang org cakap "buang tebiat" plak..hehhhhee...

D Yatie said...

Wahh.. Masyuk dpt bonus tu.. Sy klo arissa nak mak ny tpksa puasa 2 3 bln. Haha.

Siti said...

wah sukanya dpt bonus...

Mommy_Cha said...

cantiknye menan likha...best nya ber anak pompuan ni..semua princess :)

Alycia said...

amboi, pandainya Likha main ;)

SweetLikeWhat said...

cantikla sayang.. ;)

syafisyifa' said...

Comel sgt set menan ni.alhamdulillah murah rezeki

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

cantiknya castle tu.. mama tihah lak yg geram tgk..

shark said...

huishhh bukan main dahsyat lagi malikha ni..:)
ada istana princess siap..;p

Anonymous said...

It's not good to clearly stated how much money do U have. Sekarang ni macam-macam blh jadi. Byk org jahat kat luar tu. Sometimes it's better not to give too much information in ypur blog. Just my opinion. No harm :)

Zana Ariana said...

Likha dh g skul rupanya ye..besar dah ye..story lah nnti ye..
bertuahlah dia dpt beli mcm2..itu pun masih ada balance lg..hehe,meh belanja achik ariana meh..:)

Mimy Hamid said...

likha the princess ....suka la tu yer

PinKy MoMMa said...

bestnyer dapat mainan..tak merasa main camni masa kecik kecik dulu huhu..untung budak budak sekarang dapat main benda2 comel..sukaaa!

ariana said...

Assalam, nape lama Mama tak cite psl Likha..lama tak hapdet blog..Ztee..sihat ke?