SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, June 17, 2013

Magazine Ibu & Anak, June... TQVM !



Terima kasih pada majalah Ibu & Anak dan wartawannya Nor Hafiza yang sudi memuatkan kenangan kisah kami cuti - cuti kami ke Hong Kong Disneyland di ruangan Santai majalah tersebut. Kisah cuti - cuti kami ke Hong Kong January 2013 lepas.  Untuk pengetahuan, majalah Ibu & Anak untuk bulan June ni adalah keluaran pertama. Kira first baby lah :))


Tq so much pada reporter, Fiza yang called dan whats app untuk mendapat keizinan dari weols untuk mengongsikan cerita kami di majalah. Hehehe. First time masuk majalah. At first, segan jugak sebab rasanya cerita takde lah menarik sangat pun kan..? Tapi tulah... Semua karangan cerita adalah daripada reporter yang di ceduk dari blog. Ya ampun, maaflah sebab tak sempat nak sediakan sangat teks apa - apa melainkan gambar - gambar yang Mama Likha emailkan pada Fiza. Masa tu tengah mabuk - mabuk katakan... Hummm..










3 muka surat bergambar dan 2 muka surat penuh cerita di Hong Kong Disneyland. Teruja tengok muka sendiri masuk magazine. Hahaha, besar lak gambarnya. Papa Likha pun tersuka. Hiks. Apatah lagi Malikha, terus malam tu jugak meroyan nak pergi Disneyland lagi. Adehh ! Letih Papa dengan Mama terpaksa buat janji palsu. Hihihikk...




Cover untuk bulan June dengan topik Impak Gajet untuk anak - anak.


Dapatkan di pasaran selagi stok masih ada.
:)



Tq dengan peluang yang diberikan....
Ada rezeki boleh jemput lagi. Hehehe.


Tata.
Love
x0x0


6 comments:

PinKy MoMMa said...

kerlazzz tau sann ai masuk majalah..glamer pahni san weiii hehehe ;)

Nad MamaZN said...

Weeee! Tumpang hepi dgn kawan2 :)
Pasni mana tau jadi model cover plak :)

D Yatie said...

Wow!!! Retis!! ; D

shark said...

wahhh glemer la likha dengan mama nya..
owhh bapak nya pon tompang sekali :)

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

ooo,ok dah tau cover depan.. tghri ni leh gi carik.. kena simpan nih satu..

Tengku Fauziana said...

baru blk dr lunch ni dn bru je beli magazine ni..