SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Saturday, November 16, 2013

Backdated Entry : Photoshoot Malikha



Assalamualaikum...


Ya ampun.. Buat photoshoot untuk majalah Ibu  & Anak ni bulan June lagi, tapi sekarang baru nak share mihmihmih.. Sabau jer lah... Malikha memperagakan koleksi baju - baju raya yang disponsor untuk Edisi bulan Ogos ( hari raya 2013 )... Klik entry : Malikha buat modellingGambar dari 2 CD hampir 400 keping.. Macam - macam gaya, bukan setakat untuk posing hari raya posing Deepavali pun ada, bermacam ragam, gaya, action dan expression hasil dari Malikha. Tapi takkan lah nak tempek semua kan. Loteh omak. Pihak magazine pilih satu aksi yang terbaiklah untuk setiap baju... 



3 baju pertama iaitu kurung peplum, jubah dan baju kurung disponsor oleh Manjakuhappy. Boleh klik dan like pagenya yerr... Hehehe iklan free je.. Bukan baju jer, macam - macam lagi ado....













Posing untuk raya ke ni. Cer sopan sikit.. kikiki





Kemudian, 3 lagi baju casual disponsor oleh one of butik kat Empire Gallery Shopping Centre. First gown, Likha suka la.. Macam pwincess - pwincess...







Masuk dress ke 2, dah mula demand dan tunjuk protes. Tak suka dengan dress tu... Tambah pulak dah penat kot... Makan masa lah nak pujuk.. Pujuk dengan video Hello Kitty, coklaht M&M's.... Belt kat dress tu pun tk sempat nak tite elok - elok...
Sebelum makan pujuk





 Samalah jugak mood dengan last baju... Pun dia tak berkenan.... Amboihhhh.....


Muka tak puas hati 







Tapi ahernya bagi kerjasama yang baik jugak... Alhamdulillah, semua terkawal dan lancar walaupun ada sesi merajuk dan pujuk memujuk sekejap hehehe. Nama lagi budak kan...? Tapi bab posing, jangan cakaplah... Tak tahu mana belajar... Yang penting, Likha enjoyyyyyyy buat photoshoot :))







Last but not least, pic bersama aunty Fiza yang banyak menolong Malikha untuk photoshoot ni. Tq Aunty Fiza jemput Likha.... Mama ke tong gas tu LOL - sila abaikan tengah pregnantkan Raaed 7bulan masa ni yihuuuuu *jom nangesss ramai - ramai hiksss...



So, mana - mana agency modelling nak panggil Likha untuk photoshoot boleh la contact - contact Mama Likha ehhh heehehehe.... Email boleh, pm FB boleh, Whatsapp pun boleyyyy :)) Likha suka laaaa posing - posing....


Kbye.
Love.
Xoxo
:)

9 comments:

Azura Aziz said...

alahai, comeynya Malikha.. mmg sesuwai sgt anty tgk jadi model ni ;)

Mommy_Cha said...

alamak.
comey nye.
geram tgk likha.
semua pose pon comey.
tu yg protes tu nampak seketol m&m kaler ijau dlm mulut.
kikikiki.
likha...likha.... :)

Siti said...


cikla cari doh magazine tu tp xjupe..

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

comelnye likha..

sementara dia nak posing2 ni baik grap lekas ztee, buat simpanan bank likha.. ftihah dulu kecik2 suka.. byk dpt job, skrg dah besar ni dah taknak dah, depan kamera pun malu2 dah.. mcm tak reti posing dah dia..

Puan Ida said...

shomel die

pandai posing ek
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogsot.com
dah follow blog ni ye 613

umifariswafiq said...

olololo cumil sgt2!! :)

MuMMie BeRRy said...

mak aiii mek tok ni dh pandai pose tapi tetap chomell...happy belated bufday likha moga jdi ank yg bijak n solehan..amin

mama leen said...

comelnya.. memang sesuai sgt

nanakimie said...

pandai likha posing!tak segan depan camera...gud job princess!hihi