SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, November 6, 2013

Harus Tukar Nama Blog

Helo helo asssalamualaikum.. Salam maal hijrah..



Ya ampun... Mama, Likha dan baby Muhammad dah balik shah alam dekat 3 minggu dah.. Mula-mula memang kabut sikit.. Lama2 terkawal.. Alhamdulillah Allah permudahkan urusan... Rindu kat kampung, tokmi, tokbah, nenek wan, dan seliruh org kampung toksah cakap. Seminggu balik sini, mama Likha mcam orang alahan mengandung, semua tak lalu nak makan, semua takleh telan. Papa pun marah beli itu ini smua taknak makan, macam mana nak bf baby nanti.. Nak buat mcmna kan.. Mana boleh nak paksa paksa makan ni... Dalam hati Tuhan je tahu, rinduuuuu toksah cakap. Imagine la almost 3bulan balik bermanja dan dimanjai kat kampung... allahhhhhh :((((



Oklah.. Apa apa pun life must go on.... Sekejap je ni kot, lama lama oklah nanti. Tokmi pun sama, duk bersedih ingatkan cucu-cucu,, haihh sebak lagi... Seminggu ni baru ada selera makan.. Papa pergi pasar beli segala stok bahan masak, Mama belum mencemar duli keluar.... So bila masak sendiri ni, lain la skit... Alhamdulillah, pasni boleh bina badan balik hikhikhik ... Oh no no no....



Syukur Malikha pun dah genap 4tahun 25hb oktober lepas.. No big celebration tahun ni, just buat kecil-kecilan...... Nanti Mama Likha share lepas ni yer... Cuma skrg tengah pening sikit.. Nak tukar nama blog.. Tak aci lagi la kalau guna Kisah mama Malikha lagi kan??? Header pic pun sama... Tak adillah bagi adik Raaed... Semua kena tukar kat blog ni.. Harussss kena tukar serba serbi..Tapi idea tarak ada lagi ni... Camno camno...?? Helppppp...!! Sapa nak kasik idea sila-sila..... :)))




Update pun guna ipad likha.... Mama likha nak tune balik life ni molek-molek k.. See yuols laterrr.. Bye... Loveeee...

5 comments:

Anonymous said...

Tak sabar nak tgk gamba besday likha

Siti said...

kisah mama ztee yang manis lah..

Mommy ZaraZarif said...

hppy bday likha...comel bb raaed, esp tang hidung, mancung mcm mama die..msti handsome dhbesar...

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

pasni kena tukar ke blog mama maraaedkha lah...

Syitah said...

tak sabar nok jupo baby baru...hehehe