SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Saturday, November 22, 2014

Bersarapan di Kopitiam Kita

Ok, finally we all mencemar duli ke Kopitiam Kita yang sangatlah tersohor dgn roti Titab.. Haha.. Iyelah  klo follow mana mana Instagram artis..,yg pergi ke Kelate wajib la singgah ke Kopitiam Kita utk makan Roti Titab.. Alah, roti bakar kat atasnya ada telur separuh masak... meleleh beb!

Kite orang Kelate sendiri pun tak pernah lagi merasa kesedapan roti titab yang pernah gak la menjadi viral seketika... Dato' Siti Nurhaliza ke situ pun siap di pasang alas meja lagi kikikikih VIP kan?

Oklah, pagi ni Papa bawak gi sana.. Walhal kat rumah tengah sibuk nak mengacau bubur asyura. Belum lagi start, tapi tengah duk siap bahan bahan. Dok blend bahan bahan.. Lari sattt.. bawak adik je.. kakak takpe dah boleh tinggal. Adik takleh lagi, minum susu cap  gantung kehkehkeh... 

Parking penuh k. Kedai pun dekat nak full house... Ramai !

Ok for me... honestly...biasa biasa jer roti titab tu heeeeee.. apsat femes sgt eh huhuhu then ada macam macam jenis nasi nasi belauk yang dah siap siap bungkus.. nasi yang femes di kelate la.. macam nasi kak wok, nasi air dingin, nasi lemak wakaf bahru.. n bla bla bla... tpi jangan tak tahu nasi nasi ni semua dah femes di KL jugak pun... dah berlambak di klang Valley.. nasi air dingin tiap tiap pagi naik flite terbang ke KL ke agen agen di sana untuk memenuhi order order orang KL.. wehoooo.. tp bagi kita,  nasi air dingin tu biasa je eh! Huhu.. tapi nasi kak wok terbaik. Febret kami laki - bini...

Oklah.. so dah merasa roti titab hehehe... no more drama nak makan roti titabb....

K bye! Dah sampai rumah.. time for bubur asyura pulek...

Semekom !

2 comments:

QUEENPINK said...

Terliur pula queenpink tgk roti 2 :)

- dieyana - said...

kite pulok suka roti 'tiktek' tu..hiihihi