SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, November 18, 2014

Sempat Lak Keluar Berdip - dip.....

Assalamualaikum..


Tanpa dirancang arini kluar berjimba ramba dgn Afiq(anak buah dari Kelate). Afiq dah 3ari ada kat sini stay rumah Ciklah di Bukit Jelutong. Sekolah die dah cuti.


Hantar Ikha sekolah awal sblm kul1 lagi.. Takpe dia lagi awal g skolah lagi dia suka... Kul 1 dah dok tengah highway huhu.. bertemu janji dgn Suky jumpa di The Curve, otw masuk Bukit Jelutong dulu jemput Afiq..


Rupanya Mary pun ada sekali dgn Suky. sapa ingat Mary dlu further study di Manchester.. dah lama pun balik Malaysia and dah kawen pun last month di JB hehe..


Sampai sampai je terus ke Dip n Dip.. berdessert dlu memandang dorang dah makan heavy pagi tadi.. First time in Dip n Dip.. biasa biasa je coz ku tak lah minat sangat choclate ni.. tapi nak merasa.. dah masuk sekali cukup ler hihi... we all order Choc Stick, Brownies Chocolate and Cinnamon apa tah nama dia.. kat dalam ada banana and cream. Boleh la...


Siap tu jengah Mothercare jap. K pengsan! MC ada sales over than 40%... memang dah niat nak shopping untuk adik.. Ada bahagian untuk adik dari Papa coZ yang mase we all shopping last week mase beli Air Fryer tu, satu pun tak untuk adik! Huhu kecian adik.. balik tu je Papa bagi duit kat Mama, "nanti Mama g shopping apa apa untuk adik yerr"... alhamdulillah TQ Papa..
Setel merembat di MC, jenguk jenguk Poney jap.. ada gak sale. Tapi tk minat la baju baju tee kolar yg ala ala Polo tu. Banyak baju style gtu kat Poney skrg... huhuhu..


Then g makan lak! Haha makan pulekk... Yelah tadi makan choc je.. mana kenyang.. lapor ni hehehe..  Masuk waroeng Penyet je.. dorang pun takleh lama... Ku pun rush nak balik gak.. Malikha balik 430 tapi naik van... 


Pastu terus shoot balik... takde lah rushing sangat dah. Nasib baik tak hujan lagi, jalan pun clear.. Likha akan sampai 5.15.. adik macam biasa behave...


Dah sampai rumah bergegas lak masak untuk toklaki nak balik makan hehehe... simple simple je sup sayur pak choy, daging goreng kunyit.. yumssss



Ooppsss kul 7 45 malam ni ada appointment dgn Tr Yap Smart Learning untuk Malikha.. Ok later kita sambung citer k.. 










































Ok bye!
Assalamualaikum :)

1 comment:

Alyyani Anuar said...

haish geram jek tgk raaed jalan. sabar ok sabar. the time will come. huhu...

teacher yap smart learning centre tuisyen mcm kak nia ke zte?

rajin dah update blog. semangat lah jugak nak update ni. hehehe

take care :)