SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, March 20, 2015

Movie Cinderella & Playdate

Assalamualaikum..


Khamis 19hb, bawak Ikha dgn Ariff g tgk muvee di Paradigm Mall.. Memula unplanned pun bila Kak Chik ( kwn Mama kat Langkawi kalau masih ingat entry tu) nak g tgk muvwe tp keta die rosak. then plan lain . Oklah g sama2... tp heran gak.. nak ke Ariff tgk citer princess princess ni.. sbb bukan atas cadangan sesapa melainkan mak die  haha ku syak ni mak dia yg hover nak tgk Cinderella ni.. ariff kena tgklah Cicakman ke! Hihi


Pagi pagi lagi bersiap dua beradik. Ikha papa yang mandikan.. tgk tu excited... kul 10 lebih gerak.. muvee time kul11.. sedang elok la tu...





Adik Raed ok behave je.. bila masuk masuk tgk iklam cite Minion yang baru..ralit la dia haha.. current fav movie dia cite Minion 2 tu huhuhu... Cite bru suku jalan Ariff dah geliat kebosanan haha.. Mak die gelak jer!






Best gaklah cite.. wpun story line die sama dgn yg asal tapi sngt menghiburkan... Mektok Malikha of cos suka n seronoklah! "Have courage and be kind"...


Abis muvee g lunch kt Kenny Rogers..





Pastu sambung lg.. ingtkan nak terus balik.. tka jadi.. masuk Jkids pulak.. time tu adik Raed nk sleep... cik chik la melayan budak 2 orang.. Mama bwk pusing raed senang je die.. nti die terus terlena je dlm stroller tu.. masuk Kaison la kejap hihi..















Lepas bangun tidur, adik join... dgn mak mak sekali smua masuk dalam.. dkt 3jam jugak.. tu pun dorg tknak balik huhuhu... ponet.... next time kite repeat lg.. hopefully dorg happy.. bebila cuti skolah lg boleh repeat...


Salam sayang..
Love
- Mama Malikha & Raed

3 comments:

farwizah darwisha said...

Wah..syoknya main

nana zarina said...

Bestnye tempat anak2 main ni... 2 minggu lepas pon nana bawa anak2 tgk cinderella ni... layan jgk laa citer dia..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)