SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, January 14, 2009

cik kucing

cik kucing aku mmg tkleh berenggang ngan aku lasum. yelah satu ari aku tinggal die pegi keje, balik jer memang sekaki ngan aku. mane2 jer aku pegi. smpi ke aku mandi pun die tggu... aku *** pun die tunggu...
rimas pun ade, kesyian pun ade, syayang pun ade..

pastu kaki basyah2, pijak my bed! huuuuuuh!

huuuu! sume die buat nak take attention aku ni..

mlm2 b4 down to sleep, aku syuke main game kat lapetop.. pastu die??? thangguk2 dpn monitor!

tgk ler tuuu..pastu sibuk posing depan lapetop.. how come???

No comments: