SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, May 7, 2012

Gi Mari Gi Mari Kat Sini Jer Kita


Assalamualaikum, my dear diary.


Sabtu memang tak keluar jugak kita. Macam tulah bila dah ke petang, mood nak keluar tu dah ke laut. Terus malas nak bersiap. So Sabtu adalah rest day dirumah bersama - sama mokcik kecik dan papa nyer. Huhuhu.


Ahad ke Midvalley je kita. Seronoklah gi Mid sekarang ni. Orang tak ramai pun, kalau dulu turun jer dari Kerinchi Link tu dah start jem nak masuk parking. Ni lapang jer dada, geram pulak tengok paking kosong kiri kanan depan belakang. Haha. Orang semua pergi mana eh? Tak pergi Mid dah sekarang ni eh ? Pegi KL Festival? Ke pergi Kenanga Wholesale Mall haks.. Yelah, sekarang memana tempat jer dah ada mall. Kat subang ada Empire, kat Bangsar ada Bangsar Village, kat Damansara ada Curve, siap Ikea Ikano lagi. Ni haaaa tempat weols ni pun tak lama lagi Setia CityMall nak bukak dah, tunggu lagi seminggu dua. Betul - betul jer depan houselot rumah kami ni. Jawabnya tidur, makan kat situ jer lah daku pasni. Lalallalala.


Oklah, berbalik cerita pergi Midvalley. Temankan hubby nak shopping sikit - sikit. Sebelum ni anak bini jer asyik shopping kan. So, ni masa beliau la pulek... Ok bang jom bang :p


Lunch dulu...






Budak ni memang susah nak bergambar sekarang. Tak reti nak dok diam, lompat sana lompat sni.
Haaaa kan dah terpetik gambar macam ni. Kelakar sangat tengok muka dia dalam picture dengan Mama ni :p

 Smarties Treat best :)




Cer teka kat mana :p


Tukar kad baru sekali. Amek, renew untuk 3 tahun terus.



Nak kasi ralit, tak kacau orang shopping kasi lah sticker. Tak kira tempat, abis lantai mall tertepek stiker dia. Kuikukui....


Singgah solat kat surau favourite tingkat 2 Jusco, surau ni memang sempit ya amat. Semalam nasib baik orang tak ramai, tapi kita duk betul - betul tepi pintu jer... Huhuhu. Time ramai, masya Allah, nak rukuk pun berlaga bontot dengan kepala.... :)



Otw back, singgah OU plak. Borong Garret Popcorn untuk dikirim ke orang tersayang. Makan Garret Popcorn, teringat pulak mereka dikampung yang memang gemarkan popcorn... Nak tunggu depa datang ke sini, lambat... Kalau takde kerja, tak sampai lah... Puas hati makan popcorn ni... :)




Malam, time bersama - sama. Coloring while layan Caramel Crisp Popcorn : )



Thats all peeps, bye !
:)



9 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

beshnyer g midveli! :p

mama rifQy said...

oh bocor rahsia kakak likha..patut la banyak sticker kat sogo..kakak yang letak ek..

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

midvalley dah x ramai org dan senang cari parking..?? kena crita kat asben nih, kalau x dah lama kami x kesana dek malas carik parking punya hal..

Mama Likha said...

ieeda : hehe.

Mama Likha said...

mama rifqy : choppp !! ikha tk p sogo pongg... llalalalallaa

Mama Likha said...

mama rifqy : choppp !! ikha tk p sogo pongg... llalalalallaa

Mama Likha said...

blinda : yelah lnda.. heran zte tau. byk kali gi mid, dh tak jem mcm dlu... org dh jumpa tmpt lain yg lg best kot. pdhal weekend tu...... cer lnda gi nti tgk mcmne hehe

Farah Shamsudin said...

yuhuu, have a great weekend kan..:)

Mama Likha said...

Farah : asal gi sopeng mmg great weekend trus lah hahaha