SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, March 1, 2010

Hujung Minggu

Hari ahad lak kami dh plan utk beli wardrobe utk Likha, si tecittt tu... ke mane lg? Ikea la.. actly, wardrobe ni kami dh lama bkenan n nk beli... tp dh byk kali kami pegi, wardrobe tu masih out of stock.. stock cuma come in after CNY... so ni dh lepas CNY kan, hopefully stock dh redi la utk di angkut bwk balik ke rumah ku.. hehehe..




Likha layan tv mse Mama tgh bsiap2..

kami kuar rumah kul1... adik ja pun ikut skali, since die tdo rmh aku semalam. saje dtg lepak2, dh By ke Bera die dtg teman aku... n malas nk balik trus tdo rumah aku... - tkde xtvt clubbing2 mlm minggu la tuuu - kami trus ke Ikea.. parking penuh, then kami park kt The Curve..





oke, bnda yg kami nak mmg ade... mmg rezeki utk Likha tetap ade.. kalo tak, Papa mmg dh give up dh bape kali ulang alik Ikea semata2 nk beli wardrobe tu kan kan kan... mujur la... hemmm..lepas beli serba skit ape yg aku nak.. n uruskan hal delivery.. setel urusan kt Ikea




posing sementara tnggu turn






Likha asek nk tgk org lalu lalang



tgh tggu Papa kt delivery counter



Likha ngn Maksu Ja...

3,4ari ni Likha suka bt mulut ceni... kemam bibir bawah pastu main air liur.. smpai tdo pun mulut duk ceni..lama2 nk jdik cam mulut Papa die dahhh..mcm2 Likha ni..

weols lunch kt Warung Penyet kt The Curve.. By 1st tyme pegi sni.. aku ade la beberapa kali... trus ingt ke Maryyy yg nun jauh di Manchester.. - ni mmg feveret die ni, i dh tlg mkn utk yu oke - .. tringt gak mase awal2 peknen dulu, mne bleh mkn ayam2 goreng gni ni... mauuuu loya memutar2 alam aku... morning sickness la konon2 nye...


dlm Warung Penyet

then weols pusing2 kt ikano - aku shop sock n shoe utk Likha kt Brannds Outlet, pusing2 the curve, n afta solat kt surau... Likha poo poo ut ut lak.. mentang2 kat the curve ade Baby Care Room n mmg la comfortable, sajee2 je die... hehehe.... By plak beli jam... brand Ellesse...,utk die la.. bukan utk aku... kayyyy n By mmg suka beli jam,...ni jam yg ke brpe dah ntah... aku lak pusing2 masuk Mothercare, terbeli lakk sock rattle ni utk Likha.. tiut...





mcm2 bnda nk beli utk Likha sorang tuuu..




lepas cuci ut ut, Likha tdo jer.. best dah.. ngn Moksu Ja mse Papa tgh pilih2 jam...
jatuh saham Moksu Ja tolak Likha lam stroller..



kul530 weols balik... kul7 org Ikea dtg hantar n siap pasang that wardrobe... before ni, aku juz simpan baju2 n segala perkakas Likha dlm chestdrawer - from Ikea gak - n rase nya sudah lengkap la serba sdikit bilik anak dara aku.... cuma nk penuhkan wardrobe tu plak heheh... nk cari gaun2 utk Likha...!!!







Papa tgh nk tidurkan Likha




Borak si ayah ngn si anak.... sambil2 Mama tgh kemas barang serba sedikit..



Alhamdulillah, berakhirnya hari semalam dengan baik dan sempurna.terima Kasih By yg tk jemu2 mencurahkan kasih sayang utk kami. sayang hargai dan sayang sntiasa berdoa moga2 kite sentiasa didalam lindungan Nya, dipermudahkan segala urusan kite dlm membesarkan anak dan semoga Rabiya Malikha tetap menjadi pengikat kasih sayang kita sampai bila.bila.... amin..




~aku tidak jemu-jemu mengucap syukur pd Nya dan berterima kasih pd By~







No comments: