SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, March 9, 2010

Sama Dan Serupa

salam guyss...




Mase kt midveli last sunday, aku smpat ciluk ke Carlo Rino butik... sebabnya nk cari sumthing utk beday present seseorang... sape? adelah.. nti ku updet later...




so, Kalo tgk pd gambar hand bag ni mmg sama dan serupa... brand pun same... Carlo Rino.. tp yg lain nye, satu adalah lama dan satu lg baru beli.. hemm.. yg lame tu, of cos la aku punyer... yg baru lak.. masih lg dlm packing.. aku belikan utk hadiah pd seseorang tu... cantik tak.. cantik kan.. hehe





yg kt luar pack tu, aku punye la.. penuh brg dlm bag okayyyy~~


utk sape? tu blum blh di beritahu.. sebab ku tkut die mmbaca entry ni hehe...dan kenape mesti aku hadiahkan yg same pattern, same design yg aku punyer..?? sbb nye, die penah menegur aku punye handbag tu mse lik KB-tyme nk amek Likha bawak lik KL - .. n aku thu die suka.. so tk yh pening2 pale, aku beli yg same jenis ngn aku.. -kebetulan By n Likha pun dh bosan nunngu aku shopping kan hehe - salesgirl kt Carlo Rino tu pun suka, biel aku amek yg same design.. heheh..





then.. cite psl Carlo Rino ni.. aku pun tkthu.. secara kebetulan.. aku terrrrsuka plak collection handbag2 kt Carlo Rino.. yelah.. ade mse, pattern2 die oke.. yg mane bkenan kt hati, aku grabbed la! so far.. aku dh ade 4 jenis handbag brand ni... ;)










ok, dah siap masuk paperbag.. tggu utk di pass pade tuan baru nye nanti.... tara...~~~

No comments: