SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, August 12, 2010

Gediks Dengan Bear

Actly, Likha belum ada seekor Teddy Bear or apa apa bear or apa apa yang boleh di jadikan bantal peluk time tidur. Dulu, Mama rasa belum masanya lagi nak belikan untuk Likha. Lagipun, Mama nak cari satu benda or karakter kartun yang dia akan suka sampai besar.


Dalam kepala Mama ni.... MickeyMouse or Minnie Mouse, Barney and Tigger kawan baik Pooh tu. Tapi Mama lebih suka-sangat-dengan Tigger. Macam sweet sangat Tigger tu.


Lately ni, Mama rasa Likha dah mula bagi perhatian ke benda benda ni. Dah sampai masa kena belikan satu untuk Likha. Ala... benda ni nak beli bukan sampai beriban riban pun kan..? Mama ni jer, kalau rasa benda tak penting sangat untuk Likha... tak lorat nak beli...pun heh.







Pic semalam masa kat IOI Mall... Upsss.. budak tak pose! Tengoklah..., gedik tul!







ToBbah nak membelanja Likha dengan Teddy Bear Russ tu... Tapi Mama yang taknak. Aiii.., hari ni rasa nyesal lak... hahahaha... Next time la yerr TokBah!






Or, Likha kite tunggu Ciklonggg datang hujung bulan ni nak shopping raya, kite pauuu Ciklonggg laaa.. Hahaha. Sian Ciklonggg.. dah la nak datang shopping untuk anak anak..., kita nak pau dia lak..!



Nanti la Mama belikan satu untuk Likha yer, sayang..??!



Sekian..!

No comments: