SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, November 28, 2013

#throwbak Part II : Phuket May 2013



Kemudian lepaking and sambung jalaning cuci mata di Patong Beach. Nasib takde adegan - adegan yang tak sepatut di tengok oleh Malikha. Cuma yg sempat dia tgk, ada 1 couple Mat Saleh jalan depan dia yang pakai bikini, spontan je dia cakap, ''wowww ! why so sexy Mama....Tak baik kan pakai macam tu kan Mama '' itu je la. He he... 



















Pastu sambung jalan kaki jer di kaki lima Patong Beach.. Banyak kedai kedai oh yaaa kat Patong ni banyak kedai Hello Kitty... Penuh satu kedai memang semua barang HK... Rambang mata sat...



Opppppssss!





 





Lepas hantar balik motor yang disewa, weols terus gerak balik ke hotel. Otw back singgah dinner di Surin Beach, tak ingat nama restoren tu.. Dinner tepi lautt bebb.... Tapi tak selera sangat mengenangkan hurmmmmm sesuatu ! Tak bergambar mana pun, sebab takde mood dah plus letih sangat... Nak bummbummm je rasa..







Esok pagi siap - siap untuk balik ke Malaysia. Memang short trip :))











Oklah, sejujurnya pergi cuti - cuti Phuket ni disponsor oleh company Papa. Sepatutnya flight balik Malaysia Isnin, tapi macam mana salah amek Ahad... Actually kisahnya, Papa dapat jemputan untuk bermain golf dengan geng - geng dia tapi apakan daya belum terbukak lagi hati dia untuk bermain golf buat masa lani. Tahun depan, 2,3,4 tahun lagi kita tak tahu. Harapnya takyah terbukak hati pun takpe hehehe takut nanti bila dah terjebak Mama dengan anak - anak selalulah akan kena tinggal kikikihhh tapi memang buat masa ni Papa tak minat lagi pun nak menceburkan diri dalam bidang golfing. Heeeee jangan harap la, dia bukan suka sangat nak berjemur tengah panas semata - mata untuk game yang boring tu hehehe. Itu yang dia cakap, bukan kita cakap,, Manja katakan, putera lilin ! Jadi, Papa ikut ke Phuket cuma masa lebih bersama yang tersayang je lah hehe. Tq Dato, Datin and the rest lagi yang sama ikut ke Phuket. Jadi dinner kami semua together dengan they all tu ler... Ada masa melayan Malikha yang asyiklah potpetpotpet tu :))



Tq Papa sudi bawak Mama dengan Malikha kenal - kenal Phuket. Walaupun short holiday, at least dapat kenal Phuket and passport berchop jugak hahaha. Yelah, kalau setakat nak pergi sendiri takde makna nak gi Phuket kan dengan bawak Malikha hihihi... Tulah, rezeki :)) Mama considered as a mother's day gift kebetulan masa tu musim Hari Ibu *sila muntah.



So, conclusionnyan kita takleh nak sharing berapa harga hotel, tiket flite and makan minum.... Mampu share yang mana kita tahu saja n gambar - gambar pemandangan di Patong :))



Tq for reading !
Bye !
Love.
:)


3 comments:

cikpuanhady said...

antara destinasi impian gak ni.. tapi tak taula bila boleh tercapai.. putih bersih pantainya..

Jueliza Jamani said...

bestnya... salam perkenalan..

Mommy ZaraZarif said...

mcm best je Phuket...leh alih angin g sana pulak..