SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, November 21, 2014

Balik Kota Bharu Daaaa...

Assalamualaikum...

Bersiaran di kampung halaman.. malam tadi terbang bersama si kunang kunang airlines fevret Papa huhu... Alhamdulillah sangat sangat smooth! Walaupun delay 35 minit.. kul 10 15 pm baru terbang... Cuak gak dengan keadaan musim hujan sekarang... Shah Alam hujan, KL hujan dan Kota bharu demgar khabar dah dekat 2 minggu hujan non stop.. Tapi semalam 2 ari tak hujan .. hujan pun hujan gerimis gerimis je.. cuaca pun mendung,sejok je... Maklum lah kite memang penakut naik flite tambah tambah musim hujan kena lak bad weather aduh.. abis khatam ayat heheh..
 

Sampai KB terus ke rumah MIL dulu. Bermalam dulu sehari dua di sini... weeeee tengah tengah malam dorang hidang ubi kayu rebus + pisang sira... dap dap dappp... Sabtu Mil nak buat kenduri bubur asyura. Walaupun kami bukanlah pemakan bubur asyura.. hehe.. siaplah nanti.. kena paksa makan... tadahlah telinga...

Ok 5 hari 4 malam di kampung... nak makan puas puas.. nak lepaskan rindu puas puas.. ni pun last balik raya aritu.. we all susah sgt dah nak balik skrg... asyik banyak lah program. Malikha patut arini sekolah lagi.. tapi ponteng la last day dia arini.. semalam dah jumpa ticers bagi presents smua kat all the ticer and ustaz Hafizi juga Ustaz Hanis.. Nanti jumpa bulan 12 ni utk induction day.. Oh ya,Malikha tak jadi tukar sekolah.. sambung lagi dengan Genius Aulad.. :)

Ok bye byeee...
Assalamualaikum...

2 comments:

aIEn said...

ubi rebus sedap tuuuu!!!
blik kg kalo diet mmg rugi so kene mkn betol2 =)

salam singgah & salam kenal =)

Siti said...

panda raed gi belli kuih...comey