SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, November 25, 2014

Si Kekasih Gelap Mau Tukar Baju Baru

Alhamdulillah.. kami dah selamat sampai di Shah Alam... malam tadi... Semuanya ok...


Pagi ni berkonvoi nak hantar my kekasih gelap ke workshop nak tacap tacap skit... Tukar imej skit hehehehe.. Dah lama woi plan dari awal tahun sampailah hujung tahun dahni.. huhuhu.  


Dia ok sangat lagi.. masih sihat walafiat.. cuma cat nya dah luntur sebelah kiri pintu... tak tahu apesal leh jadi camtu... macam berkudis gitu hihi... so ni nak g spray kasi tip top lah ni.... ku tak tukar color still lagi dengan hitam cuma tukar jadi flat or matte black.... yea yeahhhh... lawa dop lawa dop hehehe


Nanti kite tgk lah mcmne result dia macam yerrrr.. lg 10ari siap.. arap seperti yg di impikan lahhh....











Oh ya ! Selingan skit... Tahun depan 2015 tamatlah ansuran bulanan my kekasih gelap ni setelah bertahun tahun lamanya....ada lagi balance dlm 8 bulan cemtu.. alhamdulillah.. so agak agaknya, allowance sbagai surirumah yg berjaya ni boleh di up lagi ke idok? Kan? lalallalala c.c pada PM najib dan yang berkenaan.. haha...#bajet2015





Bye!
Assalamualaikum ;)

No comments: