SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, October 27, 2011

Berjimba - Jimba Nak Sambut Deepavali


Assalamualaikum...


Haaaa .... Kemain sedap tajuk kan... ? Hihihi...Tkde lah....., saja jer short plan dari Kakak Eliya yang merancang untuk keluar petang 25/hb.... Dah lama dah tak jumpa... Dengan Eja dan Aziatie sekali. Mana adanya weols celebret Deepavali. Hiks... Kebetulan pulak, jatuh atas date birthday Likha...


Satu - dua hari, zikir punya zikir kat telinga Papa mintak izin nak keluar.... Yelah... Bukan dekat - dekat..., nak ke Midvalley tu.... Nasib baik beliau izinkan ! Yay...! Semenjak dua menjak ni, beliau sporting betul tau.... ;p.. Terima kasih Bee .... Mula - mula gi jemput Mama Eja dengan Kyra dulu di VW Kondo... dan terus ke Mid... Federal Highway jem teruk lepas Tol Batu 3, tapi nasib baik semua terkawal.... Then, lepas je PJ terus jalan clear sampai ke Mid... Weols sampai awal..., bawak anak - anak lepak kat Toy R' Us dulu sementara tunggu Kak Eliya dan Atie :)








Berhenti isi minyak jap
Dua - dua punya minat yang sama. Dalam JJ, dari jauh terdegar lagu Barney, pakat duk cari mana Barney ni.
Dah jumpa Tv Player ni, terus terhayun - hayun badan ikut lagu Barney ;p




Dah Atie dan Kak Eliya berdua sampai, terus proceed ke Chilis....


Coloring dulu sebelum order sampai.
Budak berdua ni makan Spagetti Pes Pasta
Mine. Tah apa namanya... Fire - grilled chicken Pobletto kot ! Higly recommended.
Siap, kenyang perut senang hati lalalalalla ~~!



***************************


Lepas dah siap acara makan - makan kat Chilis sambung masuk JJ pulak... Aziatie dah balik, sebab nak masuk ofis balik.. Bye - bye Ibu Atie, nanti umur panjang jumpa lagi... Kak Eliya join weols, sebab beliau dah cuti half-day... Excited nak sambut raya katakan ! Hiks !


Gi balik ke Miki Kids.... Ada orang berangan skinny jeans kat situ. Sebelum makan tu dah pergi, cuit - cuit..., pas makan aihhh tetiba bisik kat telinga kita...,'' terbayang lah skinny jeans tadi...'' Hahaha... !
Dua - dua mak yang gilakan brand Miki Kids...
Baru ku perasan, Miki Kids kat Jusco Mid ni lagi terbanyak - sangatlah - lagi choice nya !
Ku duk diam - diam sudahhhhh...., sebab ku dah banyak berhabis bulan ni tauuu ;p
Tapi ada saja yang cuba jadi influencer okeh !
Hihihi..


Tengok tu.. tengok tu... ;)

Diam - diam ku, terpaksa jugak mengalah... Rembat jugak satu skinny jeans yang sama pattern dengan Kra dan satu set panties lagi.... Panties ni Likha lah amek.... Duk nakkk - nak ! Apakah suka kumpul panties kah, oh anakku ??!

Mektok dah macam - macam...

Dua - dua dah mula nak layu dah ;p

Buat hal masing - masing.
Kali ni keluar, both of them very good. Takde adegan bercakaran okeh ;)


Sebelum orang balik kerja, weols mula berangkat balik... Berpisah dekat JJ..... Bye bye Kak Eliya.. Insya Allah umur panjang kite jumpa, makan - makan lagi... Rancang moms day out without kids nanti... Tah bila lah kot.. Semua sayang nak tinggal anak dan laki kat rumah kekkekkkeeeke.... ;p



Terima kasih Mama Jija yang hadiahkan Smurfs untuk Malikha... Dan Ibu Elya yang kasi white bear dan Ayah yang kirimkan sepit rambut Sinma untuk Likha walaupun kali ni Ayah tak join.... Terima kasih - terima kasih atas ingatan itu....

Sempat Mama bercam-whore dengan anak - anak masa singgah Tesco Setia Alam.


Alhamdulillah.... Happy sangat bila jarang - jarang sekali bersua muka.... ;)


Ok bye !
:)

12 comments:

Anonymous said...

wah bestnya, midvalley mmg tempat peberet klu nak outing, dah zaman muda2 lagi

Anonymous said...

Foto mama dan 2 anak dara tu comel sgt2!!

nanakimie said...

suka pic last tu..tomey:)

Mama Kyra said...

seronok sgt aritu..ank2 pn baik je..

RashAtie said...

mummy day out~~~~kena plan bebetul tuh...kang dibuat nye mummy tak senang kluar jimba2..asyik teringat anak kat umah....hiksss

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

sorry untie lambat wish, epy besday likha tomel2 musyuk....muahh..

Mama Likha said...

tina : jaman dulu, sejak dh ada anak ni.. jrg prgi sana ehehe

Mama Likha said...

fitri : tq mama raif. anak2 yg comel sgt tu :)


nanakimie : huks... comel anak2 kan..

Mama Likha said...

mama kyra : ye mama jija :)

Mama Likha said...

rashatie : haha kan...! kang tk keruan lak outing kite duk pk kan asben kt rmh...

Mama Likha said...

belinda : hiks tq antie... tkpe.. kan antie gi coti2 ke indon :)

eliyaezlinalias said...

Ayah cakap:welkam princess!!!