SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, October 7, 2011

Wahai, Olay Regeneristku

Dah lebih setahun kot, ku pakai Olay Renegerist ni as a mosturizer.. Actly, satu set lah dengan facial wash sekali. Dah ni jer yang mampu. Yang penting, serasi bersama ! Hekhekhek.. Since keluar dulu, terus jatuh cinta tambah - tambah tengok Ning Baizura yang jadik modelnyer.. Oklah jugak, not bad... Tapi pakai ni lama..., satu botol ni mau 5 - 6 bulan jugak lah...


Tapi yang sedeynya... Ni adalah botol ketiga ku pakai...., ketiga - tiganya penutupnya adalah pecah dan crack... Baru jer beli, pakailah dalam tak sampai sebulan.., mestilah crack. Isi penuh lagi, botol berkilat cantik lagi... Tapi sayang, capnya... ?? Dulu masa 1st bottle, ku ingatkan salah diri sendiri kot rakus sangat cara ku tutup botol ni....., tapi bila dah masuk bottle ketiga pun masih sama berlaku macamni.. Adakah ku masih rakus... ???




Huhuhu... Yuols ada tak jugak yang pakai Olay sama macam ni? If ada, ada tak berlaku kejadian seperti yang ku alami ini ?? Sobsobsobsob.... Cer citer. Cer citer ! Pujuk hatiku sikit ! ;p


Ok bye !
:)

5 comments:

kakchik@ella said...

Pecah sampai gitu sekali Ztee? Sah ganas!!! Hihihi.

Mama Likha said...

haah ganas kc ! huhuhu

syafisyifa' said...

Uikksss...awat crack?jatuh ke?

Mama Likha said...

tak jatuh pun... bila kite tutup, pusing2 die merekah. makin lama makin banyak... smpai lah dogol....

mama rifQy said...

kite mmg tak pakai!!!!!!!!!!!!!amboi ganas sangat..ke likha yang curik2 main..