SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Sunday, February 19, 2012

Brunch di PakLi Kopitiam

Assalamualaikum..


Salam hujung minggu... Pagi ni weols breakfast + lunch = brunch di Pakli Kopitiam, Seksyen 7 Shah Alam.Lamanya tak datang kopitiam.. Sangatlah lama since terbaca berita dari email tentang kopitiam suatu ketika dulu. Tak tahu lah hari ni, secara tak sengaja terus ke Pakli Kopitiam :) Kalau dulu Pakli ni pernah jugaklah jadi tempat lepak dengan team Semut Hitam dulu, masa zaman - zaman belum kawen dulu katakan + _____________+



Mee goreng Mamak untuk Papa dan Mama
Roti bakar kaya + butter untuk Mama - Likha + Papa
Sharing is the best ♥

Chicken porridge untuk Malikha dan Mama.
Lima - enam sudu untuk Papa jugak


Bila kita suruh buat pilihan, nak nasi goreng or bubur ayam? Dia boleh tunjuk picture nasi lemak yang ada ayam goreng drumstick lagi tu. Nasi lemak cannot yer tayam.
Teheheeeeeee.

Mama dengan merenyamnya order Ipoh White Coffee Ice nampak sangat macam kesedapannya, sekali makkkk ooo
pekatnyerrr kopinyer ! Dapat pat lima teguk jerr..
Ni minuman orang jate ni !
Huhuhu terus tukar dengan Papa yang order carrot susu hiks.


Papa sudah berangkat ke Kuantan untuk Mesyuarat Agung Kawasan yang dimulakan dengan Zon Timur di Kuantan dulu. Tinggalkan weols satu malam, esok Papa dah balik. Malam tu, tetiba Papa cakap nanti bulan 3 kite pergi coti - coti yer..., kesian Mama and Likha kena tinggal....'' Ok, Mama pun apa lagi...? Hoyeah lah !! Lokasi coti - coti Papa yang pilih..., direct jer beliau cakap, oklah Mama ikut saja.... asalkan pergi coti - coti dan together- gether.. Hihihi... Tq Papa....for everythings... !!


Okbai !
:)

17 comments:

nanakimie said...

malikha nak pergi oliday dekat mana pulak tu:) bestnya......

hee.....nampak sedapje air carrot susu tu,

wanie md zain said...

Bestnya dpt g cuti2....:-)
Jaga diri bebaiknspjg ketiadaan suami yek..

Mama Likha said...

heheehe teliur ek?

Mama Likha said...

tq wanie... nti kite salu keep in touch ye :)

syafisyifa' said...

sedapnya sarapan depa hihi

Mama Ema said...

wah, memang seronok sekali sekala bercuti...

ieedaz @ mama_isha said...

nak itut pi coti-coti!!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah sonotnya kena tinggal pastu dpt gi coti-coti..camni kena tinggal salu lagik best kan haha

Siti said...

sy jeles org citer pasal coti² nih..!

ariana said...

nape tak ikut Papa g Kuantan Likha? boleh singgah umah auntie ariana..hehe.

Mmg best kan dpt hubby sporting..lepas dia tggl kita dia bawak kita gi bercuti pulak..kemana lah destinasi pilihan papa agaknya ye?

Mama Likha said...

syifa : alahai biasa2 jer.. masa bersama tu lg penting :)

Mama Likha said...

mama ema : selalu pun seronok jgk kekekkekeke :)

Mama Likha said...

ieedaz : jom ! dekat jerr.... janji sejukkkkk :p

Mama Likha said...

rina : hahaha haah kan cik betty ! so sila lah tinggal2kan selalu yerr :O

Mama Likha said...

siti : huhu jgn jeles2... jum lah cik siti kite wat fmly trip...

Mama Likha said...

ariana : ala kak ariana. die pg satu mlm jer... susah2 je nk ngikut zte ni brg byk kalau nk g jalan mne2 bak satu rmh nak hangkut hehehehe

Alycia said...

salam.. Alycia dah masukkan link blog Mekchu kat blog... cekitouttt ;)