SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, December 8, 2014

Movie Date : Big Hero 6


Tinggalkan jap citer Langkawi... Jumaat malam lepas bawak anak anak berdating tgk wayang.. This is second time Malikha tngok wayang and of cos first time untuk Raaed.. Well... hehehe... 1st time dulu Ikha tgk cite Despicable 2 ala cite Minion tu yg 3D...


Kesian kan...?


Mcm ne kali ni boleh terlajak ke cinema.. Tah tak pasti lak... tapi Papa no komen... takde byk songeh bila Mama cadangkan nak bwk dorang... bila tengok review member member kata cite ni best sangat.... Papa ok je.. Faktor umor kot mehmemeh..


Jumaat malam 10 45 malam lak tu.. kalau ikutkan time tdur adik dah.. tp sporting lak mlm tu.... Dalam suku lagi muvee nak abis... adik zzzzz sampai la ke rumah sampai la ke pagi huhuhu.. gud boy... thn depan blh bwk lagi. Maklumlah setahun sekali tgk wayang hahaha..










Tengoklah gayanya pun lain macam excitednya haha...






Hmmm cite tu.. best la jugak... hehe kelakor... and part last tu sedih la sangat bila Hiro kena berpisah dgn Baymax.. cedihh cedihhh... nak bagi rate pun tak reti... klo 8 dari 10 leh takk hehehhee...



Malikha dh ajak tengok Hi 5 lak ... ni laa die pandai ni huhu..


Kbye!
Assalamualaikum :)



3 comments:

mommychaa said...

hero kecik tu tak nangis ke ti?
I lagi kesian takpenah bwk dedua tu pon hahaha...last tgk wayang 3 thn lepas kihkih!

IeRA said...

salam singgah..

Jemput follow blog saya ye..tq

PinKy MoMMa said...

movie je tak berani nak bawa kembar tengok lg sbb sorang..takut gelap2 tu dia pakat teriak sama2..hukhuk..tempat lain so far berani nak bawa..