SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, November 22, 2010

Fireflyz Macam Macam!

Nasib baik kiteorang dah sampai Kota Damansara. Malam tadi kat epot KB, ada beberapa masalah. Hish... Masalah timbul sebab Fireflyz ngok ngek! Ada ke tak boleh naik flight sebab nama Likha takde... Abis kat tiket ku dah nama infant Nur Rabiya Malikha tu apa... Hurmmm..! Biasa lah tu, ada masa, situasi tak sempurna kan. Accept jer.. Malaslah nak cerita, yang penting... aku bukan jenis yang suka boikot memboikot ni.... hokay..! Cume next time lesson learn lah.



Oh ya, ahernya 21/11 Likha dah dapat bangun dan berjalan dengan sendirinya. Kira kira Likha boleh mula berjalan umur 13bulan lah ni yer... Ok, nak noted kat records book dia :).... Yebba.. yebba.. Sebelum ni kan Likha hanya boleh berjalan bila dipimpin, die tak reti nak bangun sendiri.. Then suka melutut kemudian berjalan dengan lutut.. Hishhh.



Jom mcam biasalah. Layan pics Likha. Hehehe...


 
 Jumpa kawan.
Frenly lak menegur.
:)
Comelnya baju kakak.
:)


 
Seminggu kat KB, only Kak Emilyn Nabila yang boleh masuk
sikit sikit ngan dia..
Orang lain.....? Oh Nooo!



Dah sampai epot Subang, tkde sapa lagi nak melayan dia.
Sib baik, dalam flite tidurrrrrr jer sampai lah touch down kat Subang.
Kalau tak, meroyan Mama!
Hih.



Bye...!


2 comments:

iman said...

laaa....xperasan pun ada amik gmbr...iman rania leh thn gak posing..anyway....your likha is so tomeiii
nice meeting you...

zteesyahmi said...

ehhh... ni mama iman ke yg jumpa kt epot KB tu...? mcmne blh tahu blog saya...? :)

niwey nice meeting yu too.... n salam perkenalan... :)