SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Sunday, November 21, 2010

Jumpa BFF Lama!

Semalam, saya bawak suami dan Likha ke majlis wedding one of our family's fren. Cikgu Hassan dan Cikgu Zah ni dulu berjiran dengan kami, dan anak anak dia adalah kamceng saya lah. Yang paling kamceng, Angah@Fizah. Yang kawen pulak, adik dia yang sorang tu, Achik@Hidayah. Then, dorang ada abang sorang, Hafiz.


Dah lama tak jumpa Abang, Angah dan Achik ni. Mak ayah dorang pun last jumpa masa kahwin ku, tu pun tak sempat salam sebab ku atas pelamin posing memosing. Kira dah lama lost contact dengan dorang adik beradik, rasanya lepas UPSR jer terus terputus hubungan sebab dorang berpindah ke rumah baru then time tu smua concentret belajar ikut haluan masing masing. Hehehehe... 


Panjang explanation ku, tapi rasa macam aku jer yang paham. Ni belum lagi ku cerita hal mainan n aktiviti masa budak budak dulu dengan dorang... haahaha..


Oklah meh kite tengok gambar pengantin sekeluarga. Serba pepel.... :)




Ni haaa angah. Dia pun dah ada anak sorang.
Baby Ikmal Adamshah nak masuk 5bulan.
Die pun stay n bekerja kat Shah Alam.
Dekat lah ni.
:)
Bergambar bersama Tokmi, Ciklong, Angah n Baby...

Again.


Dulu budak budak, sekarang dah jadi mak budak.
Nape Malikha ku tengok macam budak umur 3 tahun eh.
Hih.

P/S untuk Isah : Ni Angah pun dah jadi orang tua, isah :) 
Isah pun sama sama berjiran dulu, sempat lah main masak sama2 hehe.



Oklah, kat kenduri Achik pun bosan gak. 
Jom kita main teka teki tekuk.


Teka, ada apa dengan tiang ni...??



*
*
*
*
*
*
*
*


 Cakkkkkk aaaaarrrr!




Hehehe. Bosan dan kepanasan.
Dorang cakap, ooohhh Malikha... Sama sangatlah macam 
copycat Mama dia jaman kecik kecik dulu.
Ye ke!
:D



Btw, TAHNIAH DAN SELAMAT PENGANTIN BARU UNTUK ACHIK dan SUAMI.
Semoga berbahagia dan kekal hingga ke akhir hayat.


 Sekian, bye!

No comments: