SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, November 9, 2010

Oklah Tu............. :)



Benda yang di cari banyak tempat ahenya dah sampai ke pangkuan ku.
:)


Tak lah hebat sangat, cuma hebatnya di part nak membooking.....itu.
Maxis Centre Kota Bharu jugak lah yang best.
:)




Ok dah..!
Banyak benda saya nak buat dengan benda ni.
Takes time ok.



Ni pun hebat.

*
*
*
*
*



Brekpes pagi tadi.
Home-made beef burger.
Cuma tak berapa yummy, sebab takde mayoooooonis..
:(
Sebiji untuk saya, sebiji untuk Papa ke ofis.
Macam mana Papa makan yer.
Hope tak comot baju ye.
Kang tumpah sos..??
:)


Big baby Mama ni..?
Makan nestum oat mixed fruits dia.
:)




Tapi ni pics last day punya.
Mama nak ajar Likha makan sendiri.
Tapi sudahnya, lutut paha dia yang di suapnya.
Kalau mangkuk kosong dengan spoon, boleh aje dia suap.
Tapi kalau ado food, sememeh ke lain...
Banyak pit stop sebelum sampai ke mulut.
:D








Tengok ni ha....!
:D


Sekian..!

No comments: