SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, April 14, 2011

Kopiket


Syoooouuhhh!! Syoooouuhh!!
Ada jugak kopiket kat-kat blog ni kan..?
Orang ada tu, die nak jugak.
Orang buat tu, die nak buat jugak.
Orang buat macam tu, die sebijik jugak buat macam tu.
Orang guna ayat tu, die pun nakkkkk jugak guna!!!



Syooohhh! Sila main jauh-jauh si kucing peniru.
Menyampah tau!
Weksss!
Ke aku yang banyak perasan sangat!
Hahaha!



Comelkan si kucing yang nak dikopi ni.
Lagi comel dari sikap anda itu!


Walaupun semua gambar ni ku kopipes dari Mr Google, adakah aku jugak Mrs. Kopiket..??
Hahahaha.



Sapa makan lada, dia rasalah pedasnya.
DAH!
Yang lain jangan nak merasa-rasa pedas pulak!
Kang Mama Likha buh kat mesin potostet macam kat atas tu kang!



Bye!
Sekian!
Peace no war!
:)


7 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

nak copy likha yg comel je boleh x hehehe..cat x mo sbb x secomel anak dara u tu ;p

ShimaSalleh said...

Lorrr awat ni... kita pon byk kopi dr incik google eheh..
Anyway cat tu totap cumel.

JOm join GA ni nak?

http://shimasallehcontestnga.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-pinkummi.html

fisa othman said...

uiksss sure orang tu tak dak identiti dia..isk isk isk..

alyyani said...

oh sesungguhnye ramai yg begitu. sikit2 mungkin kebetulan. tp kalau dah mcm rasa baca blog sendiri, apecer. macam2...

kAmi dAn mEreKa!! said...

haha, muat ke nak ptostet org kat mesin tu,
nak try la mcam tu kak, hehe =)

Kasih Ibu Arif Atan said...

kalau paus pembunuh ni muat tak nak kopi teh?

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

owh ada org copy mama likha ker?