SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, April 14, 2011

Praktis Kalau Anak Dua


Gambar dirakam masa BBQ Aqif kat KB baru-baru ni.
Wohh, BBQ pasaipa Mama-Papa Likha berbaju kurung dan berkain pelikat yer.. Macam ada kenduri tahlil or kesyukuran je gayanya.
Oh, aritu kan Jumaat, dari siang ke malam lepak rumah Tokmi Tokbah tak balik-balik tukar baju yang masa tu check in kat rumah MIL. 
So sampai ke malam lah berpakaian ala-ala muslimah sejati hehehe.
Oh yang tu pun nak esplen ke!!
Huh!



Ok, ni haaa nak cerita.
Baby Arif, sepupu Malikha, anak my Big Bro tu dah besar dah. Dah 13 bulan dah pun.
Tapi belum boleh jalan, gigi jer dah penuh tumbuh.
Tu lah, lain budak lain cara pembesaran mereka kan..?
So takleh nak compare dengan anak kita, or dengan anak orang lain.
:)



Meh nak tengok, macam mana kalau anak lebih dari satu seperti yang ada sekarang ni.
:)
Macam dalam gambar lah jawabnye!
Hahaha.



 Malikha jeles woh!!! Cuba untuk picit segala yang sempat di picit kat muka Wan Arif a.k.a Matyeh ni. 
Huhuhu.




Waduh-waduh!
Baru pinjam anak orang!
Pening den!


Nak tambah anak or tidak, atau bila nak tambah anak, itu HAK masing-masing kan..?
Biarlah Allah yang menentukan semuanya.
Chill~~~!


Bye!
Sekian!
:)

2 comments:

bonda dadif aka akish said...

wahhh..practise make perfect kan...ehh betol ke aku tulis nih...

ekekekek=)

cikpuanhady said...

hehhe..me teringin nak bagi adik kat Zahra, sian dia main sorang2, tapi tu lah..nak menghandle 2 anak kecik ni bukan senang..huhu..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire