SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, December 28, 2012

Berlibur di Sunway Pyramid


Cuti Xmas kite ke Sunway Pyramid lak.
Jenjalan tengok gelagat orang hehe.
Papa lah ada saja dia nak beli..



Ahernya tersinggah di Girls.
Wohoooo soping untuk anak dara dia lah.






Cer teka apa yang Malikha dapat kat Girls...?
:)



Lunch di TCRS.
Febret hubby 3 layer tea everytime kat situ.






3 days in row berjalan sakan.
Sauklah Crocs yang matching dengan awning tudung kahkahkah.
Im sorry !



Alhamdulillah, preparation almost done. Lahhh, macam nak g dok setahun. Tapi takpelah anggap jerlah ni macam good investment [ ayat sedapkan hati ]. Next year, wajib kena g coti - coti pat sejuk lagi haha. Baru lah good sangat kan ? Kesskesssskessss...



Ok da bye !
:)


5 comments:

Alyyani Anuar said...

hi hi! baru teringat korang mesti dah ada kat sana kan? how was it? tak saba nak dgr cerita versi family malikha lak. have fun yeah!

Siti said...

menyopim gapo tu likha wei..?

Mama Likha said...

alyyani : blm lg daaaaa hhehehe. tk sbr gak ni !

Mama Likha said...

siti : hihi nti ikha tjuk k cik ila :))

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

tomel kawai gurl nih..