SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, December 28, 2012

TV BARU


Papa beli tibi khas untuk anakanda Malikha.
Size 32'' jer.
Boleh lah.






Nak kata berebut chanels tu taklah sangat.
Dia tak kisah, cuma jangan start bukak.
Kalo tersalah pasang chanel 610 - 615 tu memang no turning back lah.
Ada je lah yang dia nak tengok nya.
Siang takpe, tv memang hak milik dia.
Lagipun Papa suka tengok movie ganas - ganas, tak elokkan untuk anak.
Now takyah join Papa dah kalau Papa nak tengok citer 18PL ke SX ke SG ke kuikuikuikui....



Sebenarnya TV ni nak buh hall atas.
At the moment baru boleh tengok DVD jer.
Takyah nk sambung Astro ke apa, boleh je sambung Hypp Tv je nanti.
Dah ada dah, cuma tak pernah sambung. Sebab ibu segala benda Unifi memang letak atas. 


Hypp Tv pun boleh tahan jugak chanels dia kan - orang cakap.
Kalau dah bosan tengok DVD Princess dia, boleh kita layan - layan citer lain.


Tq Papa, from Malikha.



4 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wow!

Mommy_Cha said...

pastu siang malam princess jerla yer likha?

Mama Likha said...

mrs eady : huhu

Mama Likha said...

mommy cha : haa biar die muntah princess ! hihihi