SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, September 6, 2010

Mereka Di KL

Seperti yang dijanjikan dan ikut jadual, Ciklonggg sekeluarga datang KL membuat persiapan untuk raya nanti. Dengan kata lain, shopping lah. Ciklonggg dan PakLonggg memang sporting, ikut je anak anak nak shopping sakan kat Times Square n Bukit Bintang.



4hari 3malam kat KL, sempat la 1malam bermalam kat rumah kami. Berbuka bersama kat Restoran Vicchuda, bersama adik adik saya yang lain juga dan bersahur bersama di rumah saya. Tapi saya tak sempat ikut dorang pergi shopping sekali, sebab saya tak de kereta. Cuma sempat ke OU after berbuka. Dorang yang nak ke OU mentang mentang la saya duta OU cuma menghabiskan masa sekejap sebelum balik ke rumah saya, after berbuka tu.





Seperti biasa menjadi tumpuan.
Semua baby macam tu ok.








Jom cuci mata tengok hasil beberapa keping gambar Likha yang dorang ambil. Banyak sangat, tempek sikit je lah ;)








Last but not least, semoga sambutan raya tahun ni buat ciklonggg sekeluarga meriah dan semua sempurna lah memandangkan persiapan yang cukup gempak gempak ni hehehe... So, kami pun nak ucapkan selamat hari raya, maaf zahir batin in avance untuk ciklonggg sekeluarga!



Jumpa di Kota Bharu...... ;)



Sekian..!

No comments: