SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, September 8, 2010

Sepanjang Perjalanan Ke Kampung



Kul4 petang, sebelum orang keluar dari ofis, kami dah bergerak memulakan perjalanan jauh ke Kota Bharu... Jalan ok jer even kereta banyak. Hari Selasa, masih ramai yang bertungkus lumus tanpa semangat bekerja di ofis hehehe..



Weols, lamanya tak balik Kelantan dengan kereta, last masa bawak Likha balik dari KB masa tu bulan 2 tak silap. Dalam pukul enam dah masuk Raub dan singgah di Pasar Ramadhan Hulu Dong, Raub. Beli sedikit makanan untuk berbuka.





Everytime lalu or pitstop kat Hulu Dong, mesti teringat kes Mona Fendy dulu... Heeeeeeeeee...






Berbuka puasa dalam kereta di Shell, Padang Tungku... Macaroni goreng pedas share dengan Papa ;) Tapi sedap gak...





Likha ok, keadaan terkawal. Lasak kejap kejap tu biasa lah kan... Tapi yang best, bila tidur macam atas katil.. Mama bentangkan tilam so meniarap, main lah dia atas tilam dia. Papa tekun drive ni ;)




Main masak masak sorang sorang..... ;)



Alhamdulillah, kul 12 kami selamat tiba dirumah keluarga Papa... Macam biasa lah, ramai anak anak buah a.k.a sepupu sepapat Likha yang menanti nak kerumun Likha. Likha, dah 10bulan ni baru nak buat hal tak mesra dengan orang. Papa ngn Mama jer dia nak menempek... Orang lain amek, melalak kuat kuat.... Uhhh letih... ;)



Sekian...

No comments: