SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, February 2, 2011

Hello Singapore!

Hello peeps!


2nd year anniversary gift yang paling best, bila Papa bawak weols holiday-cuti-cuti-Malaysia-ober-de-riber ke JB dan Singapore...! Ohh, gila best! TQ soo much Papa!




Weols check in at The Puteri Pacific area JB Sentral for 3days 2nite. Dan ke Singapore only 1day trip on last Sunday. Oklah sesangat! Best, bahagia dan terus jatuh cinta! Haha. Cuma.... Still ada cuma dan alasan hehe bila hujan non stop since Sabtu masa weols otw from KL..... Tersangatlah sejuk, dalam bilik hotel takyah on econ. Dan ke Singapore dalam suasana nyaman-berhujan!


Load bebanyak sebelum masuk Singapore! Kihkih.



Ke Singapore bertemankan bff, Kakjah yang dah kali ke3 masuk sana. TQ a lot dear.. :) Dari Imigresen Malaysia, weols just jalan kaki, naik bas crossed Tambak Johor and lepas Imigresen Singapore we took a cab to Sentosa Island. Merasa lah Likha naik bas hahaha. Best!


Dan lagi satu cuma yang ada.... Bila weols tak sempat nak masuk Universal Studios.... Dah sampai sana, pusing berjam jam Resort World, dah sampai depan gate Universal Studios dah jam 3... Likha pun tengah syiokkk tido, mana dengan hujan lagi lah so we decided tak masuk lah... Rugi aja jam dah sekerat hari masuk petang, n fees nak masuk on Sunday $72..... bersamaan lebih kurang RM173.....


So nektime ok. Ada alasan untuk pergi Singapore lagi...! Hip Horay!! :D


Then, lets the pictures speak...! Banyak sangat pics, tu baru 1day trip. Cer kalau ber-day-day trip..? Hahaha.




Percaya tak, motif memula nak gi Singapore sebab Victoria's Secret!
We both are VS's Lover yer!
Hip hip!
:)



Lunch at 5pm kat Secret Recipe VivoCity.
Kaki dah lembek masa ni.
Hahaha.




Continue ending of anniversay vacation on next entry.
Stay tuned!
:)

1 comment:

alyyani said...

wow ke singapore rupanya likha's family. betul la, kalau nak ke USS kena amik 1 full day kan? tp mmg best la plan korg, masuk singapore tp check in kat jb. better mcm tu kan? eceh, mcm selalu pegi je. padahal tak penah pun ;p