SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, February 23, 2011

Ready Jadi Kakak..?


Okeh.
Entry membunuh jiwa raga, coz pasni dah tentu cakap '' ok, dah boleh kasi adik kat Malikha''..
Hahaha.


Ok jom cerita dulu.


Lately ni kan, Malikha takde kerja lain.
Asik tuang susu, tuang susu.
Dah lah susu mahal ok, Enfagrow.
Then suka nakedkan her 'baby'.. Jap jap Mama tengok telanjang bulat baby tu, dibukaknya baju.


Pastu tak lama, Mama tengok makk aihh dah pandai tuang susu kat 'baby' dia.
Ok, Im thirsty Mummy... said her baby.


Let's watch what she did.

 Taking off baju baby.

Brushing baby's teeth.


 Feeding baby.



Yedda yedda!
Malikha dah ready to be a sister!
Kan..? Nak adik tak..?




***********

Tapi malam tadi, tengok apa dah jadi..?





Hahaha! Dah fully naked.??!
Sebabnya semua satu badan baby ni memang dah melekit habis dengan syusyu yer. Dah siap masuk kat part speaker holes tu. Mama masuk dapur, terkejut Mama tengok baby 
tengah tayang body. Hishh terus teringat Chucky jerkkk!! Heh. Papa lah ni dengan rajinnye mandikan 'baby' Malikha dan jemur kat kitchen hahaha.




*
*
*
*
*





Spender 'baby' Malikha yang cenonet. Yang dengan rajinnya Papa takde kerja tolong siap sidaikan lagi. Haha. Lawak ok, sampai jadi modal Mama untuk tempek kat blog. Hihihi.





Malikha.. Malikha.. Ni bukan boleh mengasuh ni, ni menjahanamkan harta benda ok! 


Bye!
:)

5 comments:

cik puan akish said...

ahahah...signal tuh.....

mama malikha....plish bagi adik utk likha...

=)

~aSFaLiZa~ said...

bila nak bagi likha adik ni ztee?

Dda Ly said...

hahah likha nak jadi kakak sungguh ke??? :)

qieranna said...

salam perkenalan...
nih qieranna dari ghmb dtg singgah...


Senang2 meh la singgah blog qieranna

http://qieranna.blogspot.com

jom join heartbeat nak..bole beli hadiah n cenderahati secara online & dpt diskaun...

sng jer...klik heartbeat qieranna tuh n register jer...jom la join...

qieranna said...

dah tiba maser...hehe...


salam perkenalan...
nih qieranna dari ghmb dtg singgah...


Senang2 meh la singgah blog qieranna

http://qieranna.blogspot.com

jom join heartbeat nak..bole beli hadiah n cenderahati secara online & dpt diskaun...

sng jer...klik heartbeat qieranna tuh n register jer...jom la join...