SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, February 25, 2011

Yeay! Happy 16m, Malikha!


Tup tap tup tap, dah pun 16 bulan si Malikha ni.
Lagi 8 bulan to go nak 2 tahun.
Heeee. yedda yedda!
Alhamdulillah, dengan nikmat yang Allah swt anugerahkan ni.
Manakan sama dengan nikmat dengan makanan yang bersusun susun itu.
Tidak boleh disamakan sekali.


Hilang nikmat makan, tidak kisah lah. Asalkan nikmat berMALIKHAkan tidak dirampas.



16 bulan, perjalanan yang cukup mencabar menjadi seorang ibu.
Bila dah merasa menjadi seorang ibu, ingin diputar kembali masa lalu.
Tidak ingin sekali, aku melawan arus, tapi apa daya yang kita ada, melainkan lupakan semua kisah lama dan bangkitlah demi sebagai seorang ibu yang sentiasa mahukan yang terbaik untuk anak.


*Mood gapo namo rima ni. Happy ok!

 16 bulan = 5 batang gigi.



 Hobi mengkobek handbag masih ada.


 16 bulan, satu perkembangan yang baik dalam hidup Papa Mama.Semoga Malikha terus membesar sebagai insan yang sihat, sempurna dan baik baik saja. Tiada hadiah yang paling bernilai dari mak pak, melainkan doa doa ditiap waktu kerana doa ibubapa lah yang paling mujarab. Amin Ya Rabb.



Banyak dah lesson class yang Likha dah attend dengan Mama, but Mama dengan Likha-Likha sekali berpeluh ketiak *macam dalam gambar* when its comes to colors and shapes...., sungguh mencabar jiwa dan raga ok. Takpe takpe, make it slowly and steady, its still early... Practices make perfect to Malikha kan..! Insya Allah, Malikha cepat catch up, as long Mama yang tak give up...! Huhuhu... Chayook Mama!


*
*
*
*
*



Here, pic of the 16m birthday Malikha :)


From left : Suky Tevez, Kak Emilyn Nabila, Mama n Malikha, Kak Elly.
Location : Depan 'syurga' Tokbah <3 Tokmi. 

:)

Likha tooo excited bila dapat jumping macam ni..



Happy 16m my MALIKHA ketipung payung.
Papa n Mama loves you soooo much!


Bye..!!


17 comments:

Oshin jamel said...

ske pic yg last...ceria sgt²!!!!!

tO malikha : happy 16m yer baby!!!...lup u..muahhhxxxx

~aSFaLiZa~ said...

likha lagi 8 bulan la ztee nk ke 2. adam lagi 7 bulan

umairah said...

to malikha happy 16mth yer...cute sgt malikha... anak sy lagi 4 bulan nk 2 thn...

~aSFaLiZa~ said...

huhuu.. dh update dh no tu. bertukar!!!!

Dong, Dia & Azra said...

Cute sangat Likha!!!

Natasha Farina Arifin said...

likha tetap cun....dari dulu hingga kini & selamanya!

honey said...

bdk comell!!! sepet!!! mummy irish sukeeeeeee...^_^

Mama Likha said...

Tq cik oshin.. Muaxx jgk ;)

Mama Likha said...

Umairah : tq... Nti nk terjah blog awak jgk :)

Mama Likha said...

As: huhu biasa lah tu org tk pndai matematik! Haha

Mama Likha said...

Dong: hii.. Tq.. Mcm lama je mhilang??

Mama Likha said...

Cik cha : cygggg cik cha!

Mama Likha said...

Honey : tqqqq mummy irish *____@

gee ryder said...

happy 16mos budak jepun comel!

likha, likha...likha nak adik tak??

Mama Qiestina said...

happy bufday malikha sayang!

so syomelss.semakin bijaaak.dialaa permata hati kan..pricless.

syukur nikmat bergelar mama kan..

Ted said...

haha, cool gle gambo jumping2 tu.

cekmet said...

comelnyooo
auu moksuja cekci dundun