SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, October 6, 2010

Dah Tak Sedap Ke

Ada lah minggu lepas, pergi makan kat Waerong Penyet The Curve tu.. Tetiba rasa, eh nape tak sedap ni. Dah tak sedap lah. Memanglah kalau nak compare ayam penyet ni ngn ayam penyet kat area rumah aku ni, nama kedainya Ojo Jali tak silap, sedap lagi lah yang kat rumah ni . Tapi boleh lah makan, sedap jugak,. Cuma yang Ojo Jali tu lagi meletup sambalnya.. Macam berbelit lak ayat aku..




So bila makan minggu lepas tu rasa macam tak best jerk.. Ke sebab saya masa tuh tengah tak sihat. Hahaha choiii jer.. Pergi makan masa badan tak sihat, ala yang sakit sakit food poisoning lah, gastrik lah...Ape lah.. Boleh lak gi makan pedas pedas macam ni... Pastu komen tak sedap.. Hihihi.. Okey aniway masa tu tak tahu lagi kena gastrik! Patutlah perut sebu ajer... Kuwang kuwang kuwang..




Sory... Ampun ya!




Orang makan ayam penyet, bawal penyet bagai.. Die makan nestum penyet... Wohoooo sedap sangat lah tu! Ok last but not least.. Meh tengok amoi Cina tua duduk ya Rabbi tak senonohnya!!




*
*
*
*
*
*
*
*






Ewah ewah.... Sapa ajar ni, pokkk kang!! Mama marah ni...!


Sekian..!

No comments: