SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, October 13, 2010

Dinner Date Wit BFF

Dapat approval dari Mr Papa untuk bersama Likha berdating dengan Kak Jah malam tadi. Well, KakJah pun dah pindah ke Kota Damansara Seskyen 8.


Dah dekat 3 minggu kot die bermastautin kat sini, belum ada masa nak lepak lepak. Lagi satu alasan, since dia dah pindah sini, kita ambil lah peluang untuk beramah mesra kan..?  Dah time die duk Ampang, sibuk aja kat YM kat FB... '' bila lah kita nak jumpa ni, bila lah kita nak makan makan ni..''


Haaaa.. dah dekat ni meh lah kita jumpa selalu selalu ya... Buat ketupat, makan ketupat dan segala bagai. Opsss! 


Ceh, sedapnya bercakap. Macam aku takde anak, takde tok laki ajer.. Huhuhu. Sekali sekala jer. Jadi, malam tadi beberapa pilihan dibuat, dan KakJah memilih untuk makan western. Oklah, ikut bos! We all ke Big Brother. Alaaa haaa, lebih kurang depan rumah saja dekatnya. Jalan kaki boleh... Tapi sampai sampai kedai dah tutup gamaknya.;)


Makanan harus lah sedap dan berbaloi sangat. Nextime nak ajak Papa lak. Cuma rugi lah sebab KakJah ni tak suka seafood, so nak order seafood platter ke apa tokleh lah..... Ruginye lah orang yang tak suka n tka boleh makan seafood ni kan.. 
Niwey, iklan jap yer...;  
Nanti adik adik ku sila datang ya, kakak mu a.k.a Mama Likha nak belanja makan sini ya!
Likha pun nasib baik lah behave. Memula macam terkujat jugak, mana lah nak pergikan naik kereta comel Mokcik Jah ni.... Opsss gambar tak berapa kualiti... Parkinson jap. Sory kakjah! Muncung tu yang mahal.. Hhehhehe.



Sebab apa Likha suka Mokcik Jah.. Sebab kereta comel Mokcik Jah ada lah dengan bermacam macam yang tergantungnya. Dongak atas, ada Pooh sekor, pandang depan ada Pooh... Heee Likha macam tulah kereta Mama dulu. Segala mak nenek nya ada...




Balik, singgah kat dewan tengok Papa and the geng main badminton.
Wah tak sangka makin ramai player nya ya. Dari 3 orang dulu dulu, sekarang nahh beramai ramai sangat. Malam tadi pun dah 9 orang. Yang bukan player tapi nak jadi 'player' pun ada.
Ok lah ok.. Please watch ourself ok!
Pandai pandai lah korang ya!!!!

Last but not least..!

Tetiba Papa dlam pic ni Mama tengok macam budak umur 18 tahun.
Bila Mama cakap, ohhh Papa bergambar dengan adik lah tu ye.
Wek!
Perasan sudeyyy!



P/S: Rasa-rasanya nak buat acara mingguan lah makan makan bersama KakJah ni.... Boleh tak...?  Hehehe.


Ok, itu saja!
Sekian..!

Terima kerana susah susah membaca ya.


3 comments:

gee ryder said...

chef big brother adik ipar kak gee..kalo nk diskaun,bgtau kata kwn kak gee..dia leh bg hehe

hafyzah_ct said...

hehe...
sangat sonok...
nak belanja adik mu je ke...
ur BFF ni...
mak ai muka kakjah cam antu...
seb bek likha x takut kn...

Dda Ly said...

yaaaaaaaaklkk jeles!! huhuh bile la nak berjodoh jumpe kite tigeorg plak kan??isk!