SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Tuesday, June 7, 2011

Bila Semua Orang Demam Nora Elena

Mama Likha is not ....................   !!


Betapa Mama Likha tak hadap lah wehh drama tv sekarang ni. Nak kata takde masa, tak jugak. Takde mood je kot ! Tambah-tambah Nora Elena main kul 7 petang, time-time Maghrib gitu nak bukak tv pun rasa silu.


Now, bila berbaris status pasal Seth Tan dan Nora Elena almost everyday kat FB, Mama rasa oh  ''aku seorang je kot dalam Mesia yang tidak mengikuti cerita Nora Elena ni... ''... Huhuhu.. Sedey !


Rupanya cerita Nora Elena adalah adaptasi dari novel Kasih Yang Suci..,yang memang ada dalam simpanan Mama dan menjadi feveret Mama long time ago ! So, tak rasa ralat dah, dah tahu story line dan endingnya macam mana tapi kadang-kadang rasa terganggu bila semua dok 'gilakan' Seth Tan secara terover-over sangat !


Nasib baik tak terjebak ! :D


Peminat Seth Tan dan Nora Elena jangan marah jangan murih yer !

10 comments:

PinKy MoMMa said...

mamaaaaa mana entry cat2 tu..ermm im waiting lar hehe ^_^

Puan Kutu said...

biasa jer cerita nie.fantasi jer byk..ada ker lelaki yg baik cam setan tu?kihkih..

Shiela Firdaus said...

mama ila pon tak tengokk..kat tempat kojeee..huhuhu

Ilhamny.com said...

ztee ada teman... lnda pun x ikut nora elena tu.. sbb time dia tul2 waktu kemuncak, mana nak sembahyang lg, mana nak mandikn anak2 lg, nak masak lg...x kosa eden nak melayan cita lak...x jd keja lah jawapnya... tp suka tgk muka nora tu..cantik sgt...

Anonymous said...

samalah kita, tak penah tgk pun ceta pun, sian kan..almaklumlah time tu lah sibuk nak masak bla bla..ada geng lah

eliyaezlinalias said...

tak penah tgk citer neh sbb waktu tu lazim nyer tgh bsilat kt dapor smbil ditemani TOP CHEFS!

alyyani said...

eh ada 2 org la kat malaysia yg tak tgk. zte, dgn alya! hahahaha... tak de desire nak tgk. cmne tuh? huhu..

kakchik@ella said...

KC pun tak tengok. hihi.

risa said...

akak tengok neh...tapi separuh jalan le..hehehe

Farah Shamsudin said...

ouchh.. farah tengok tapi bukan ikuti sepanjang masa.. ada masa free bolehla tengok..:)