SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Wednesday, June 29, 2011

Cubaan Kali Kedua - Sizzling Yee Mee

Hari ni baru betul - betul buat dengan yee mee..... Dan arini baru berjaya buat kuah yang melimpah ruah. Petuanya : tepung jagung jangan terlebih sangat. Hehehe. Tu yang cubaan pertama tu nampak kering kan ?


Cuma, Mama Likha tak berapa gemar yee mee... Lebih suka mee biasa... Ni just nak try.... Not bad, tapi tak gemar jer.. Hehe Pening tak ayat.... :D


 So... depends pada yuols lah, yuols suka apa kan... ?




Kalau masak sendri, memang kaya dengan segala khazanah lah hehehe..
Ni satu sanggul fatimah yee mee tu, gila banyak !
Bukan rakus, tapi tak reti nak bajet !
:D


Resepi boleh ambil di SINI ye.



P/S : Order sizzling hot plate tu tak sampai -sampai lagi.... 

6 comments:

risa said...

yang...guna mee kuning je lagi beshhh!!!...just layurkan mee kuning tu kat kuali tanpa minyak..biar dia agak2 keras sikit..then tuang kuah tu...ai likeeeeee

Shiela Firdaus said...

bak sketttttt~

Amie said...

assalam mama likha,
kak amie suka makan aksesori mee, yg habiskan mee pakwe kakak...menggodalah sizzling yee mee ke, tak yee mee ke... heheheh

eliyaezlinalias said...

kalo gini punya plate...sendawa lima hari neh tau!

gee ryder said...

erm samala...mama aqeel ni pun tak gemar yee mee...hehe

Farah Shamsudin said...

woh! sedap tuu..