SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, June 20, 2011

When Lil' Likha Met Sis Kyra


Tanpa dirancang, Mama - Malikha lepak rumah Mama Eja dan Kyra, Ahad lepas.
Macam tu lah biasa yang short plan lah yang berjaya.
Cer kalau plan panjang berjela - jela, tak menjadi pun.
Tapi tak semua lah macam tu kan...? 






tak strike, spare je kata Kyra 

Likha teach Kyra how to use Iphone

So shuweet, tengok PinPing sesama !


Jom Kyra, tengok Likha buat animal shape ni pulak.


Macam - macam ragam budak berdua ni.
So now baru tahu siapa yang berlemah lembut dan siapa yang ganas skit.
Hahaha. Cer teka cer teka !
Hih macam - macam ragam depa !
Tunggu Kyra datang rumah Likha pulak yer !



Tq to Mama Eja ! Bersusah payah kemas rumah, semata - mata weols nak datang. Siap Likha buat projek dan mandi kat sana lagi :D
Ni kes orang pasang ekon lama sangat lah ni kat rumah baru !
Seriously Mama ingat installation ekon sekejap jer.
Hehe. 
Spoil program hari Ahad tau dah lah father's day !


Bye ! 
:)

9 comments:

oshin-jamel said...

ala...cumilllnye kyra n likha...dah ade geng dah..hehehhehe!!!!!

Farah Shamsudin said...

alololo.. sweetnya mereka berduaaa..
:)

Shiela Firdaus said...

shomeyyy mereka berdua!! geget buleh??

Mama Kyra said...

haha..tgu kyra g sana ye..nti likha buli kyra plak ye..

munna said...

alahai dua-dua comel....

eliyaezlinalias said...

Besfren neh!!!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pandai berkawan..suweet gurl..

Melati said...

comeynyaaaa rambut kerintinggg!!!

Ibu Darwisy said...

sweet & comel sgt...