SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, July 9, 2012

1st year Anniversary Rumah

Assalamualaikum..


Baru je sampai Shah Alam tengahari tadi. Flite pagi tadi dari KB - Subang. Lepas hubby ke ofis, kita tidur. Dengan cuaca lembab nye. Macam musim tengkujuh sekarang ye, kat KB pun hujan - dingin jer. Terjaga sebab dapat called, tengok Malikha pun dah tertidur dengan abis bersepahnya Play Doh dia atas lantai semua. Sabau jer lah.



Diam tak diam, rupanya today 9 Julai 2012, genap setahun dah pindah rumah baru ni. Jap je masa berlalu kan ? Haiiiih.. itu ini, begitu begini, camtu camni..... Dah pun setahun. Banyak hal yang berlaku, biarlah simpan dalam 'diari hati' kita saja. Banyak lagi benda nak buat dengan rumah ni. Step by step yer.



Anyway, happy 1st year anniversary to rumah baru ! Hehehe. Celebrate ? Jom ice cream cake !


:)

3 comments:

Asfaliza Mohd Yatim said...

happy2 sokmo for both of u sekeluarga. moga murah rezeki kamu sekeluarga

Kyra said...

semoga heppy selalu yer...syok kn dok umah sendiri

ieda said...

sini x ujan pun dik huhuhu
dah beberapa hari berpanas ..

dah setahun yee .. kejap je masa kan ;)