SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Monday, July 16, 2012

Lunch Galok - Galok di SR


Kadang - kadang konpius nak letak tajuk apa. Kalau jenis tulis diari, mana kita ada tajuk - tajukkan? Kalau ada pun, date jer. Huhuhu. Ni dah setkan dalam hati, menulis ni konon - konon macam menulis diari cuma diari beronline untuk tatapan orang jauh *tupun kalau ada dan kenangan in future.


Jadi masalah nak letak tajuk tu selalu ada. Bab bercuti jer, takde masalah nak letak tajuk hahaha. Sometimes, terfikir nak letak date je. Semua entry type date je. Contoh entry ni, nak tulis kata lunch kat luar arini. Kalau buat tajuk entry, lunch di luar arini. Ntah - ntah dulu dah ada tajuk yang sama? Or mungkin bulan depan, tertulis tajuk yang sama pulak ? Huhuhu. Tak sukalah macam tu..!


Pelik kan kita ni. Hahaha cakap belit - belit. Takpelah kalau tkde sapa yang paham hihihi.



**************************************


Oklah, pendekkan cerita tulah tajuk yang paling sesuai untuk entry arini. Macam biasa, lepas setel urusan rumah, class ABC seround dua, sambung urusan di luar rumah pulak. Ke situ ke sinin. Kata businesswomen ! Uhhhh lah sangat ! Arini, Shah Alam hujan ler... Tak sempat angkat kain dijemuran. Terpaksa basuh lagi sekali. Dah tahu mendung, sapa tak suh angkat siap - siap kan?? Payung pulak semua duk di punggung kereta. Buat koleksi, time berhujan macam ni Malikha berselindung sebalik tudung paridah Mama jerk ! :P



Singgah lunch di SR Sec 7. Nakallah budak ni. Taknak duk diam, kena warning baru diam hehehe. Sebenarnya, dia tak takut Mama. Kalau ada Papa lagi lerrrrrr. Ari - ari duk dengan Mama molek jer, Papa balik je kerja mula lah... Lompat sana sini.





Lagi satu peel dia, kalau kita jalan kat shopping complex.... Dia tak jalan, tapi dia lari.. Lariiiiii jer kerja nya... Hih geram sungguh ! Lari - lari - lari.. Kurus tu tidakkkkkk, Mama tengok ! :p



Main geletek - geletek !
Mama geram semua kat dia ni
Geram peluk, geram gigit, geram cubit. Haih !
Memang galok ler.
Nasib tak ramai customer, sedaplah bergalok.





Share nasi goreng ni dengan dia.
Lepas suap 1 mulut, mintak air. Pas suap 1 mulut mintak air.
Hahaha.
Kejam eh mak?
Takdelah pedas sangat, rasa lite - lite je pedasnya.
:P


Hujan - hujan ni rasa lapauuu ler.. Jom layan masmelow pulak. Lebih bekpes pagi tadi. Dip with choc =)




Yuols kat ofc buat apa tuu? Buat kerja ke online hehehehe.
Bye !
:)

11 comments:

mama rifQy said...

Likha gemukk!!!kikiki..iqy pon same la ztee..tak reti duk diam..mulut macam mulut muraii

Kyra said...

amboi syoknya 2 berank ni..comey sungguh

mama maman aka yana said...

maman pun suka lari kesana kesini... huhu... risau ilang jew... :-)

ieda said...

ekekeke lucu tgk adik dan likha .. geram lakk ekeke ;)

Mama Likha said...

mam iqy : npe erkk curik pic likha ni???

Mama Likha said...

kyra : hhuhu syok sgt ler. letih melayan. buas !

Mama Likha said...

mama maan : haaa kan? geram tui. mama yana, dr fazley menang mastercep hehee

Mama Likha said...

ieda : hehehe ye ke gerammm. geram ke likha sudeh lah hehe

Mommy_Cha said...

geram ker choc mashmelow + tudung sampan paridah kaler merah ^__^

umimiqdad said...

mesti comel jer nanti malikha berbaju kurung raya kan :)

Mama Likha said...

mommy cha : dh agak dh heheheh :p