SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Thursday, December 9, 2010

Coti Coti Msia Ke Penang Day 2

Ok now sambung hari kedua kat penang lak.


 
Hari ni, tak ujan dah. So pepagi, yg mana pergi breakfast kat cafe pegi lah. Budak budak tak di kasi pergi.. makan jer roti Gardenia cicah sardin. Best apa! hehee. Ku dan papa pun sama, tak pergi bagi chance kat orang lain dulu. Lagipun we all dah plan nak kuar n makan kt luar. Tapi smpat gak dgn roti cicah sardin hehehe. Yelah satu bilik dapat 2 orang untuk makan... Ye ye ooiii jer lah give n take hehehe.



Budak budak kul 10 centu dah turun ke swimming pool dan pantai. Pantai die macam2 aktiviti ada. Kalau tgk dari balkoni bilik we all, mmg nampak mcm macam lah... ada horse riding, banana boat, bungee, parachute pun ada.. bestkan!






We all, sempatlah lepak jap kat tepi pool tgk dorang.... pastu terus ke Bayan Lepas, jauh jugak dari Batu Feringgi... Nak p mana lagi... kalau bukan shopping! Hahaha. Tempat yang paling koser kena pergi, adalah shopping mall... Sib baik berkongsi hobi yang sama dengan Papa :) We all ke Queensbay Mall... bertiga jer.. ada yang nak mengikut tapi cancel last minit... Ok lah tu...


Pusing pusing sambil cuci mata dan cuci poket. Walllahhhhai.. Macam kat KL takleh shopping je kan! Huhuhu... Me sempat grab handbag baru, Papa shopping baju n mektok Likha dapat new shoes... :)




 



Singgah makan kat kfc... datang jauh jauh ke penang makan kfc jer...? Malas nak pk lain...., Sebab petang dah plan nak makan ikan bakar semua nanti.... So makan jer lah kfc... Tak salah pun kan! hehehe..


 

Ada Barbie Fashin Show kat situ, tapi tak sempatlah nengoknyer Barbie :)

Balik petang, as schedule....




 *Tengok Likha, nak meraung jer kerjanya!



Kul 6 gerak pulak ke tempat ikan bakar.. Lahaiii rupanya kat Bayan Lepas jugak. Tapi masuk ke area Batu Maung.... Nun masuk ke dalam kampung nelayan gitu.... Jauh ke dalam... Sampai pun dah maghrib... n Apa lagi..! Makan ikan bakar lah... Lauk lain, telur dadar, sup sayur dan last minit tambah order udang cabai.. Special request by me... hurmmmmm...!!

 

 Likha dan Abang Muhaimin.



Semua nya licin hingga ke titisan terakhir! hahaha... best bangat..!



 Muqry...




 






 


Dah jom balik! Sampai hotel awal lagi.. Layan lah mektok ni kat bilik... Ligat lah die ke sana ke sini... :) Dorang yang lain ada lepak tepi pantai..., budak budak biasalah. Mak budak ni tak leh nak join dah... Huhuhu.




 *******************************************

Likha dapat sport shoe baru dari Papa.
Nak tunggu 'orang' yang janjikan nak bagi hadiah tak dapat dapat.
Likha dapat Baby Alive pulak dari dia tu.
Hahaha.
:D



 Mama berkenan sangat dengan Si Buaya Crocs ni... Comel sangat kalau bebudak pakai...
Tapi size kids paling kecik pun, tak muat lagi dengan Likha.. 
Tunggu lah kaki besar sikit lagi yer.... sayang...!




Habis sudah hari kedua.


Ngeeee :)


Stay tuneddddd.... lagi ya!

No comments: