SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, December 10, 2010

Si Bidadari Syurga, Alanna Qish


Maaf lah kalau kalau Mama Likha terlambat dan 
memang nampak gayanya betullah ketinggalan zaman.


Mama Likha amatlah beremosi sekarang sebab tengah nak khatamkan blog  


Baru sangat terjumpa blog mummy daddy Alanna tu pun sebabkan entry Ibu Dans.


Subhanallah, sedih tak terungkap.
Airmata menitik nitik tanpa boleh disekat. Walaupun mummy daddynya menulis bukan
untuk meraih simpati dan kasihan.
;(


Al Fatihah untuk si kecil yang bernama Alanna Qish dan semoga mummy daddy abangnya
bertambah tabah, kuat dan sentiasa dalam rahmatNYa.

AMIN.


Mehlah sesapa yang sama ketinggalan macam Mama Likha jenguk jenguk sambil sedekahkan Al Fatihah
untuk si kecil berwajah mulus comel itu.



Mood terbang! 
Sedih sangat!
Terus rasa kecintaan pada Malikha bertambah tambah!

3 comments:

Mama Kyra said...

mmg sedih kn bc blog tu..dl eja menitis air mata lebih2 lg time arwah skt n pegi buat slama2nya..

Dong, Dia & Azra said...

kitorang start follow her story semasa Alanna masih hidup. Dia memang comel. Dan betol, kisahnya buat bertambah sayang kat anak sendiri.

Nur'alin said...

al fatihah.. walau sedih teramat, masih digagahi membaca semua isi dalam blog bidadari syurga :(