SUMTIMES OK TO B A FREN. TQ ;)

Friday, December 3, 2010

Likha's 1st B-day Bash Once Again!

 Jom sambung tengok gambar lagi.
:)



With harishan sekeluarga. Sampai ke Maghrib lepak n solat kat rumah we all.
Twins yang tak reti cakap Bahasa Melayu.
Kerek seh!
:)



Goodies untuk guest Likha.
Nampak tak face Likha yang cinonet tu.
Hehehe.



Amanda Rania dan Amanda Hurin yang cakap Bahasa Inggeris
dengan Bahasa German jer!




Dua ibu tercinta kami dan Ciklonggg Likha nmpak dari tepi jer.
Huhuhuhu.



 Kawan lama. Hope relationship tak putus sampai bila bila.
Jangan ada yang buat hal sudeyyyy.
Betul tak..?
:)



Ahernya, jiran jiran lama bersatu masa bday Likha ni.
Isah, me n Angah.
Sempat lah jap mengimbau kenangan naik basikal sambil bertindih tindih.
Bila ntah, ku pun dah lupa.
Hahaha.



Ok.
Konon konon buat photoshot lah aritu. Alahhh, photographer import dari KB jer... 
Yasmin Nabila tu hah...! :)





 
 
 


Ngan Emylin Nabila... Anak mana anak...? 
Nuuu haaa kat belakang tu... ngan Uncle Mat Chah!
Likha memamg jadi hot cake petang tu.
Sib baik tak meragam.
:)



Mama nak ke sini, Likha nak ke sana.
Berpusing pusing 360'.
Mujur lah Likha dah dapat berjalan dengan baik masa b-day dia.
Syukur sangat!
:)



Kesayangan Papa.
Sama tembam.
Like Mama like dotter ya.
Papa pun sama tembam lorrr.




Princess Likha tak berapa menjadi ari tu.
:)
Last minit. Mama bukan nak buat Likha jadi princess pong.




B-day yang sporting hari tu, with her Anak Sepupu, Adam Dani.
Yeahh ada kawan boy!




Anak beranak... Sampai dah nak Maghrib dan kemas simpan pun ada lagi yang sampai.
Tq sangat! 
Sebab sempat meluangkan masa!




Ni pulak videographer... Suky, Import dari Sec 7 Shah Alam jer.
Tapi sekerat jalan jer membideograper.
Huh.
Sib baik tak beayar gaji.




B-day girl yang takutkan belon.
Nak buat macammana, malam sebelum tu, berbiji belon pecah depan dia.
Eh, belon biji ker..?




 B-day girl isi minyak.
Dah jam berapa baru ingat syusyu dia!
:)
Eh, kena kissed eh!
:)


*********************************************


 Persiapan sebelum majlis.
Serba sedikit.
:)



 Combination idea kami.



Maksu Ja dengan barang untuk goodies - Lollichoc.
:)



Last minit, masih tak siap siap!
Hhuhuhu!
:D



TQ tuk Ciklonggg jugak!!!
:)


Ok dah, demam b-day bash Likha dah abish yer tuan tuan dan puan puan.
Sory lah tempek gambar banyak sangat.
Dah memang tak sah kalau takde gambar kan.
Hemm..
Thanks again pada yang datang dan membagi present b-day untuk Malikha.
Terutamanya pada family kedua belah pihak yang datang dari KB.
Semoga kalian smua di murahkan rezeki.
Dan kita bertemu pulak ditahun depan ya!!!
Insya Allah....
:)


Terima Kasih kerana sudi membaca.
Sekian.
Bye!
:)
See u real soon.
:)


No comments: